29 / 04 / 2024

Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi kapatılacak mı

Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi kapatılacak mı

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısına ve Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin kapatılıp kapatılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Nevvar Salih İşgören Ulu Camisi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

İzmir'in Konak ilçesinde Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından yaptırılan ve inşaatı süren Nevvar Salih İşgören Ulu Camisi'nin yüzde 90'ı tamamlandı. Cami inşaatı sırasında 60 bin metreküp beton, 10 bin ton da demir kullanıldı. 

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısı TBMM'de!

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısına ve Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin kapatılıp kapatılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'e 15 bin kişilik cami inşa ediliyor!

Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından inşaatına İzmir'de inşa edilen cami, 43 metre kubbe genişliğinin yanı sıra 92 metre uzunluğunda 4 minareye sahip olacak.

Alsancak Devlet Hastanesi'nde yenileme çalışmaları tamam!

İzmir'deki Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi yaklaşık beş aydır poliklinik ve klinik katlarında yapılan yenilenme çalışmalarıyla yeni yüzüne kavuştu.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Nevvar Salih İşgören Vakfı 2,5 milyon TL'lik bağışla tamamlanacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi içinde yapımına başlanan Türkiye’nin ilk Gen Araştırma merkezi, Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından 2,5 milyon liralık bağışla tamamlanacak.

İzmir'de okul kantinlerinin yıllık kira bedelleri dudak uçuklatıyor!

İzmir'deki okul kantinlerinin yıllık kira arttı. En düşüğü yıllık 20 bin lira olan kantin kiraları 400 bin liraya kadar çıktı. En yüksek kira Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü'ndeki kantin oldu.

Aziz Sancar'ın ismi yeni yapılacak kız öğrenci yurduna verilecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi ile Nevvar Salih İşgören Vakfı işbirliğinde Balçova'ya Nobel ödüllü bilim adamının adını taşıyacak kız öğrenci yurdu yapılmasına karar verildi.

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi yenilendi!

İzmir'in en merkezi semti olan Alsancak'da hizmet veren Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde 2015 yılı yenilik ve değişikliklerle geçti.

İzmir Alsancak 550 metrelik karayolu tüneli proje ihalesi 17 Ekim'de!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak trafiğini rahatlatacak önemli bir yatırımı hayata geçirmek için düğmeye bastı. Alsancak Vahap Özaltay Meydanı ile Liman Caddesi’ni birbirine bağlayacak 550 metrelik karayolu tüneli için proje ihalesine çıkıyor.

Altay Alsancak Stadı için dava açtı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı.

Salih Zeki Murzioğlu: İnşaat sektörü geleceğe güvenle bakıyor!

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Türkiye ekonomisinin lokomotifleri arasında yer alan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü kaydettiği başarılardan güç alarak geleceğe güvenle bakmaktadır" dedi...

Altay Spor Kulübü, Alsancak Stadı için dava açtı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı...

Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi kapatılacak mı Haberi

Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi kapatılacak mı

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, 2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısına ve Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin kapatılıp kapatılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Sertel, ''İzmir ile özdeşleşmiş Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi, 7 bin 112 metrekare alanda 1978 yılından buyana hizmet veriyor. İzmir'in merkezinde olan, her yerden ulaşım kolaylığı ile günde 2 bin 500 ila 3 bin hastaya hizmet veren hastane hemen hemen tüm branşlarda sağlık hizmeti sunuyor. İzmir kamuoyunda son günlerde Alsancak Nevvar Salih İşgören Hastanesi'nin kapatılacağı veya özel bir dal da hizmet vermeye başlayacağına yönelik iddialar dile getiriyor.'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in soruları:
1- 40 yıldır Alsancak'ta hizmet veren Nevvar Salih İşgören Devlet...