02 / 05 / 2024

alsancak otomatik otopark ne zaman bitecek

alsancak otomatik otopark ne zaman bitecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Konak ilçesi Alsancak semtindeki Hocazade Camisi karşısında yapımı devam eden, 270 araba kapasiteli ve 11 katlı tam otomatik katlı otoparkın çalışmalarında yüzde 50 seviyelerine ulaşıldı....

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Küçükkuş tarafından kuruldu.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandıracağı Tam Otomatik Katlı Otopark projesinin inşaatına başladı.

Trabzon'un yeni otopark alanı 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde tam otomatik katlı otoparkın inşaatına hızla devam ediyor. Proje alanının 25 milyon TL'ye kamulaştırıldığı açıklandı.

İzmir'e 10 yeni otopark müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı bölgelerine, biri “tam otomatik” olmak üzere 3 bin 386 araç kapasiteli 10 otopark daha inşa edecek.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otoparkı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.

Bülent Delican'dan Alsancak Stadı açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Gerekirse stat için otopark alanı göstersinler, biz hükümet olarak yapımını üstlenelim" diye konuştu.

Sema Pekdaş'tan Alsancak Stadı açıklaması!

 Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, 13 bin kişilik Alsancak Stadı için sadece 21 araçlık otopark yeri ayrıldığını söyledi.

Alsancak'taki yer altı otoparkına tramvay yıkımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Alsancak Kapalı Spor Salonu altındaki yer altı otoparkının bir kısmı tramvay hattı geçeceği nedeniyle yıkıldı. 133 araç olan otopark kapasitesi 110'a düştü.

Düzce'ye modern katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi tarafından otopark ihtiyacının giderilmesi için ‘robot’ sistem adı da verilen otomatik katlı otopark yapılması gündeme geldi. Bunun için mali ve teknik fizibilite çalışmalarına başlandı.

İzmir Alsancak Limanı otopark oldu!

İZMİR’de geçtiğimiz yıllarda kruvaziyer gemilerle ilkbahar- sonbahar sezonunda 500 bini aşkın turistin ayak bastığı Alsancak Limanı, 2016 sezonunu açamadı.Yolcuların çıkış yaptığı liman içindeki tek hareketli yer ise otopark olarak kullanılan bölüm oldu.

alsancak otomatik otopark ne zaman bitecek Haberi

alsancak otomatik otopark ne zaman bitecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Konak ilçesi Alsancak semtindeki Hocazade Camisi karşısında yapımı devam eden, 270 araba kapasiteli ve 11 katlı tam otomatik katlı otoparkın çalışmalarında yüzde 50 seviyelerine ulaşıldı. Otoparkın, 2014 yılının ilk aylarında hizmete alınması planlanıyor.


Şair Eşref Bulvarı'ndaki 939 metrekarelik arsayı 4 milyon 750 bin TL ödeyerek kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, tam otomatik katlı otopark inşa ediyor. 15 milyon 635 bin TL bedelle yaşama geçirile otoparkın yarısı tamamlandı. Betonarme ve çelik imalatları yapıldı, üç cephe kapatıldı. Önümüzdeki günlerde ön cephenin kaplamasına da başlanacak. Ardından mekanik sistem montajı yapılacak ve asansör ekipmanları yerleştirilecek. Çelik konstrüksiyon ve giydirme cephe olarak yapılan tam otomatik otopark düşey hareket eden dört adet taşıyıcı asansör, asansör üzerine döner platformlar, hareket eden yatay taşıyıcılar, otomatik açılır...