01 / 05 / 2024

Alsancak Stadı yıkıldı mı

Alsancak Stadı yıkıldı mı

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Altay Alsancak Stadı için dava açtı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı.

Alsancak Stadı'nın boşaltılması kararına karşı dava açıldı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı

Alsancak Stadı'nın stat olarak kalması için kampanya başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından boşaltılması ve futbol maçlarına kapatılması kararı alınan Alsancak Stadı'nın stat olarak kalması için kampanya başlatıldı.

Alsancak Stadı'nda amatör klüplerin salonları da kapatıldı!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, AA muhabirine, stat tribünlerinin altında bulunan salonların, bazı amatör kulüpler tarafından kullanıldığını hatırlattı.Alsancak Stadı'nda amatör klüplerin salonları da kapatıldı.

Azat Yeşil: Alsancak Stadı 90 günde maçlara açılabilir!

İzmir'in önemli müteahhitlerinden biri olan Yeşil, "Bir binada deprem riski varsa, güçlendirilip işlevi korunabilir. Alsancak Stadı'nın tribünleri, acil iş kapsamında ihalesi yapılırsa yaklaşık 4 milyon TL'ye 90 günde güçlendirilir" dedi

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkım ihalesi yapıldı!

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkım ihalesini 3 milyon 511 bin TL ile Acar yıkım firması kazandı.

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkılacak!

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkılıp yeniden yapılacak. 19 Mayıs Stadı'nın yıkım süreci için kulüplere tahsis edilen odaların boşaltıldı.

İzmir Konak'taki Meles Köprüsü yıkıldı!

İzmir Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'dan yapılan açıklamaya göre yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek.

İzmir Alsancak Stadı yıkıldı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İzmir Alsancak Stadı yıkılıyor!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.İşte Alsancak Stadı'nın son hali;

Alsancak Stadı yıkılıyor!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yaklaşık 1 yıldır kapalı olan Alsancak Stadı'nın yıkım ihalesi sonunda gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın açtığı ihaleyi kazanan Nermanoğlu Hafriyat'ın bayramdan sonra çalışmalara başlayacağı bildirildi.

İzmir Alsancak Stadı yıkılacak!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yaklaşık 1 yıldır kapalı tutulan İzmir Alsancak Stadı'nın yıkım ihalesi sonunda gerçekleştir. 1929'da açılan ve Türk futbolunda önemli karşılaşmalara ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı yıkılıyor.

Alsancak Stadı yıkılacak mı?

ALSANCAK Stadı'nı Koruma ve Yaşatma Platformu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisin kapanmasına yol açan deprem statik raporunun, stadın yıkılmasına dayanak olamayacağını, konuyu mahkemeye taşıyıp yeni araştırma yapılmasını talep edeceklerini açıkladı.

Alsancak Stadı yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç talimat verdi. Alsancak Stadı tamamen yıkılıp yeni sezona yetiştirilecek. Ayrıca stadın seyirci kapasitesi de 3-4 bin civarında artırılacak..

Kyle Field Stadı yıkıldı!

Fild Stadı, 102 bin 500 kişiye çıkarmak için yıkım çalışması yaklaşık 5 bin kişi tarafından izlendi. İçeriye yerleştirilen patlayıcılarla yapılan yıkım sırasında oluşan görüntüler ise sosyal medyada oldukça paylaşılan anlardan biri oldu.

Gaziantep'te sel baskını nedeni ile 1 ev yıkıldı!

Gaziantep İslahiye ilçesinde sağanak nedeni ile 1 ev yıkıldı. Kaymakam Ünal Çakıcı, yağışın etkili olduğu Boğaziçi, Tespi, Tandır, Kayabaşı ve de Yağızlar mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Alsancak Stadı yıkıldı mı Haberi

Alsancak Stadı yıkıldı mı

Statların son hali havadan görüntülendi. Yeniden inşa edilecek Alsancak Stadı'nın ihalesi henüz yapılamazken, Karşıyaka Stadı'nın ise ihale süreci tamamlandı. Sporseverler şimdi umutla iki yeni stadın yeniden yapılmasını bekliyor. 


YILDIZLAR SAHNE ALMIŞTI 

Alsancak Stadın'da çekişmeli, heyecanlı maçlara sahne olan, Mustafa Denizli başta olmak üzere birçok futbol yıldızının seyircileri dalgalandırdığı kapalı tribünlerindeki yıkım çalışmaları tamamlandı. Şu an moloz yığını haline gelen emektar statta yıkım çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılacak ikinci ihaleyle açık ve kapalı tribün yeniden inşa edilecek, ön cephedeki idari binanın yerine duvar örülecek. Tesisin elektrik altyapısı değişirken, aydınlatma direkleri ve zemin korunacak. Uzun süreden bu yana resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı ve stat projesi kapsamında boşaltılan Yalı'daki kulüp binası da yıkıldı. İhalesi tamamlanan Karşıyaka Stadı'nın yapımına başlanması için ruhsat sorununun çözülmesinin...