03 / 05 / 2024

Alsancak Stadyumu son durum

Alsancak Stadyumu son durum

Depremde yıkılma riski taşıdığı gerekçesiyle 4 ay önce kapatılan Alsancak Stadı’yla ilgili olarak bugüne dek bir somut adım atılmazken, tesisin içler acısı hali görenleri üzüyor.

Alsancak Stadı'nın inşaatında son durum ne?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Evora İzmir ne zaman teslim?

Evora İzmir projesinde ön satış süreci ilk etaptaki 1+1 ve 2+1 daireler için devam ediyor. İzmir Alsancak'ta Umur Bey Mahallesi'nde inşa edilen proje Alsancak Stadyumu'nun yanında ve sahile yakın konumda bulunuyor. 

İzmir Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı!

İzmir'de yenilenmesi için temeli 9 Eylül 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılan Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı.

Ümraniye Şehir Stadyumu tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi 10 bin kişilik şeyirci kapasiteli Ümraniye Şehir Stadyumu'nda sona yaklaştı.

Alsancak Stadı'nın yer teslimi yapıldı!

2015'te yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine inşa edilecek stadın yer teslimi yapıldı. 15 bin kişilik yeni stadın son adımı da tamamlanmış oldu.

Alsancak Stadı'nda yer teslimi tamam!

2015'te yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine inşa edilecek 15 bin kişilik yeni stadın ihalesi için son aşama da tamamlandı.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Alsancak Stadyumu son durum Haberi

Alsancak Stadyumu son durum

Depremde yıkılma riski taşıdığı gerekçesiyle 4 ay önce kapatılan Alsancak Stadı’yla ilgili olarak bugüne dek tek bir somut adım atılmazken kaderine terkedilen emektar tesisin içler acısı hali, görenlerin yüreğini burkuyor.


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın liglerin başlamasına 4 gün kala Alsancak’a kilit vurmasının ardından maçlarını burada oynayan Altay, Karşıyaka, Göztepe ve Altınordu il il, ilçe ilçe dolaşıp stat arar hale geldi. Tesisin kapatıldığı günlerde arazinin alışveriş merkezine dönüştürüleceği konusu yeniden gündeme gelirken, Bakanlık Alsancak Stadı’nın spor alanı olarak kalacağını açıkladı.


Aradan geçen süreçte İzmir Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve kulüp yöneticileri yıkılma riski bulunan tribünlerin yerine portatif tribün yapılması önerisini tartıştı.


İzmir kulüplerinin taraftarları 15 Kasım’da yaptıkları ortak mitingde Alsancak’ın modern şekilde yenilenmesini talep etti. Tüm bu gelişmelere rağmen,...