17 / 05 / 2024

alsancak tariş arazisi

alsancak tariş arazisi

İzmir Alsancak'ta yer alan 144 dönümlük Tariş arazisi TOKİ iştiraki olan Emlak Planlama inşaat Proje'ye geçti...

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

Kuşadası Tariş arazisi 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Kuşadası Tariş arazisi olarak da bilinen arazi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırıldı. 10 bin metrekarelik arazinin kamulaştırması 25 milyon TL'ye gerçekleşti.

Emlak Konut ile Tariş, Alsancak projesi için protokol imzalandı!

Emlak Konut GYO ve Tariş Koorperatif Birlikleri arasında 1 Aralık 2016’da imzalanan protokol ile Emlak Konut GYO, İzmir Alsancak’ta Liman Arkası olarak bilinen bölgede yeni bir proje geliştirecek.

Mahall Bomonti İzmir! Alsancak ve Kordon'a bir adım!

Eski Şaraphane arazisi üzerinde inşa edilen Mahall Bomonti İzmir Alsancak ve Kordon'a bir adım sloganıyla tanıtılıyor. Projede fiyatlar 324 bin liradan başlıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Tariş arazisi için halk oylaması yapacak!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde TARİŞ'e ait 10 dönümlük araziyi satın alan büyükşehir belediyesi, araziye uygulanacak proje için halk oylaması yapacak.

İzmir Alsancak Stadı arazisi için şartlı onay!

Geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı içinde kalan ve İzmir Büyükşehir Belediyesine ait olan 4239 metrekarelik arsanın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne şartlı muvafakat ile bedelsiz tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Alsancak Stadı'nda son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak stadı arazisi içindeki 4239 metrekarelik hissesini, bedelsiz devretmesini isteyen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne, "önce projeyi getir" cevabını verdi.

Alsancak Stadı bilmecesi!

Alsancak Stadı’nda yıkım çalışmaları tamamlanırken İzmir Büyükşehir Belediyesi, stat arazisi içindeki hissesini, bedelsiz devretmesini isteyen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne, "Önce projeyi getir" cevabını verdi.

Hazine arazisi kira sözleşmesi!

Milli Emlak Tebliği gereğince hazine arazisi kiralamayı isteyen kimselerin onaylanan ihale kararının kendisine bildirilmesini izleyen günden itibaren 15 gün içinde Hazine arazisi kira sözleşmesini idareye vermesi gerekiyor...

Kiralanan hazine arazisi üzerine ev yapılabilir mi?

Hazine arazileri ticari amaçlarda kullanılmak üzere; spor ve sosyal nitelikli amaçlarda kullanılmak üzere; balıkçı barınağı olarak kullanılmak üzere ve diğer amaçlarda kullanılmak üzere kiralanabiliyor. Peki, kiralanan hazine arazisi üzerine ev yapılabili

Hazine arazisi kira bedeli!

Hazine arazisi kiralamak isteyen kimseler, Defterdarlığa ya da Malmüdürlüğüne müracaat edebiliyor. Peki hazine arazisi kira bedeli ne kadardan başlıyor? Hazine arazisi kira bedeli nasıl belirlenir?

Hazine arazisi kiralama şartları!

Hazine arazisi kiralamak isteyenler, hazine arazisi kiralama koşulları na uymak şartı ile kiralama amacını ve taşınmazın sınırları gösterir bilgileri içeren bir dilekçeyle taşınmazın bulunduğu yerdeki Defterdarlığa/Malmüdürlüğüne müracaat edebiliyor....

Hazine arazisi kiralama kanunu!

Hazine arazisi kiralama yetkisi, Maliye Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında 178 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 13 üncü maddesinin (b) bendine göre Bakanlığa aittir. İşte Hazine arazisi kiralama kanunu...

alsancak tariş arazisi Haberi

alsancak tariş arazisi

İzmir'de yüksek katlı yapılaşmaya izin verilen bölgenin gözde arazilerinden olan Tariş'e ait kolonya ve yem fabrikasını da içeren 144 dönümlük arazi, TOKİ iştiraki Emlak Planlama inşaat Projeye geçti. Araziye iş merkezi, otel, alışveriş merkezi ve rezidans inşa edilecek. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkanı Faruk Yaman, projeden elde edilecek gelirin yüzde 32'sinin birliklere aktarılacağını, ilk etapta 400 milyon liralık gelir taahhüt edildiğini...