08 / 05 / 2024

Alsancak Yenitepe İzmir satılık

Alsancak Yenitepe İzmir satılık

Alsancak Yenitepe İzmir satılık daire alternatifleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor.20 blok olarak hayata geçirilen proje İzmir Alsancak Uzundere'de yükseliyor...

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

TOKİ İzmir Yenitepe'de 141 konutu satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Yenitepe Mahallesi'ndeki İlbank projesinde yer alan 141 konutu 2 Kasım Salı günü satışa sunuyor.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gloria Alsancak satışta! Yeni proje! 

İzmir'in kalbi Alsancak'ta yükselen Gloria Alsancak projesi satışa çıktı. Projede yer alan 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

İzmir'e 2. Alsancak geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada tarihi elektrik fabrikasının olduğu bölgede ikinci bir Alsancak yaratacaklarını, Karabağlar ve Buca ilçelerine masal evleri kuracaklarını belirtti.

Alsancak Yenitepe İzmir satılık Haberi

Alsancak Yenitepe İzmir satılık

Yenitepe İzmir projesi İzmir'in Uzundere mevkiinde hayata geçirildi. Yenitepe İzmir'de farklı ölçülerde havuzlar, spor sahaları, çocuk oyun alanları ve SPA merkezi olanaklarına da yer veriliyor. 

Teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan Yenitepe Kadıköy projesi 20 blok olarak yükseliyor. Nuhoğlu İnşaat imzasını taşıyan 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana geliyor.
 

Alsancak Yenitepe İzmir satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projedeki koonutların büyüklükleri 63 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Yenitepe İzmir Konutları konum olarak; havaalanına 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı'na 3 dakika, şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 
 

Yenitepe İzmir adres: Talatpaşa Bulvarı , Kültür Mahallesi 4/4 A Alsancak /İZMİR
 
Tel: 0232 404 81 81