18 / 05 / 2024

alseki yolları onarıldı mı

alseki yolları onarıldı mı

Akseki’de Taşlıca- Güzelsu- Çukurköy grup yolunda oluşan çöküntüye anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu dolgu yaparak kısa sürede ulaşıma açtı.

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Hilton İzmir kapanıyor! Hissedarlar arasında kriz!

Hissedarları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ata İnşaat ile Vakıflar Bankası’nın yer aldığı İzmir Enternasyonel Otelcilik A.Ş.’nin sahibi olduğu Hilton İzmir, kapanıyor. Hissedarlar ile işletmeci Hilton Grubu’nun yolları ayrıldı.

Üçler Market'te yollar ayrıldı!

Üçler Market'in sahipleri Cemal ve Kemal Parlar kardeşlerin yolları ayrıldı. Kemal Parlar'a sadece Çağlayan'daki market kalmış. Cemal Parlar ise altı mağaza ve Üçler markası ile devam edecek.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Ağrı'da ihtiyaç sahibi aileye 20 günde yeni yuva yapıldı!

Ağrı'da Abdurrahman ve Asya Kan çifti ile kızlarının yaşadığı, mutfağı ve banyosu olmayan tek odalı ev, valilik, Türk Kızılay ve hayırseverler tarafından 20 günde büyütüldü ve onarıldı.

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Terör örgütlerinin Rasulayn'da zarar verdiği okul onarıldı!

Terör örgütü PKK/YPG tarafından zarar gören Rasulayn'daki Nukra köyünde yer alan okulun hasarı Şanlıurfa Valiliği, askerler ve köy halkının ortak çalışmaları ile onarıldı...

Atom bombasının simgesi olan bina 75 yıldır onarılmıyor! 

Japonya’nın Hiroşima şehrindeki üç katlı tuğla bina 1945 yılından bu zamana harabe olarak duruyor. UNESCO Dünya Mirası listesindeki bina 75 yıldır onarılmıyor. 

Malatya'da 240 milyon TL'lik otel için görüşmeler başladı!

Yaklaşık 6 yıl önce Malatya Girişim Grubu tarafından Malatya’da 240 milyon TL’ye inşa edilen ve işletmesi için Hilton Grubu ile anlaşılan otelde, Hilton ile yollar ayrıldı...

Septimius Severus Köprüsü restorasyonu tepki çekti! 

Gaziantep'teki Septimius Severus Köprüsü’ne yapılan onarım tepkilere neden oldu. Restorasyon yapılması beklenen tarihi yapı fayanslanmış bir şekilde onarıldı.

alseki yolları onarıldı mı Haberi

alseki yolları onarıldı mı


Taşlıca- Güzelsu ve Çukurköy mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda çökme meydana geldi. Vatandaşların bildirmesi üzerine Büyükşehir Belediyesi Akseki Hizmet Birimi ekipleri hemen duruma müdahale etti.  Ekskavatör ile yol kenarındaki büyük kayalar kırılarak çöken kısma dolgu yapıldı. Tehlike arz eden yol dolgu işleminin ardından kısa sürede ulaşıma açıldı. 


Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan da denetledi. Taşlıca Mahallesi Muhtarı Ali Buzkan, sorunu Akseki Hizmet Birimi’ne bildirmelerinin hemen ardından Büyükşehir iş makinelerinin olay yerine geldiğini anlatarak, “Büyükşehir Belediyesi’ni her sorunumuzda yanımızda buluyoruz. Bu bize güven veriyor. Başkan Türel’e teşekkür ediyoruz” dedi.  



Antalya Büyükşehir...