08 / 05 / 2024

alsiad

alsiad

ALSİAD aylık olağan toplantısı, Red Tower Restoran'da yapıldı. ALSİAD Başkanı Abdülkadir Turhan, İskele'de yaşanan olayları tasvip etmediklerini söyledi.

alsiad Haberi

alsiad

ALSİAD aylık olağan toplantısı, Red Tower Restoran'da yapıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in konuk olduğu toplantının açılış konuşmasını yapan ALSİAD Başkanı Abdülkadir Turhan, İskele'de yaşanan olayları tasvip etmediklerini söyledi. Kıyı Kanunu'nun 6. maddesinin 76 milyonun hakkını koruduğunu dile getiren Turhan, İskele’de yaşanan olaylarda Belediye’yi ve Başkan Yücel’i desteklediklerini belirtti. Turhan şöyle konuştu: "Alanya’mızın nadide yerlerinden olan İskele işgal edilmeye çalışılmaktadır. Eski bir belediye meclisi üyesi olarak bu bölgede yapılabilecek her türlü yapının sadece imar planı kararıyla değiştirilebileceğini bilmeyen bazıları tarafından yanlış uygulamalar yapıldığı aşikârdır." dedi.

DEMİR BARİYERLER ALANYA’YA YAKIŞMAZ 

 İskele'de yaşanan olayların Alanya'ya yakışmadığını kaydeden Turhan, "Bu tür uygulamaların Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi işbirliği ile yapılması gerekir. Güzide bir mekan olan İskele'nin tel örgüyle veya demir bariyerlerle kapatılmasını tüm...