18 / 05 / 2024

Alt geçit projesi pendik

Alt geçit projesi pendik

Sahil yönünden gelen sürücüleri Pendik merkezden doğrudan D-100 (E-5) karayoluna ulaştıracak en büyük geçit için start verildi. Proje Pendik trafiğini rahatlatacak.

Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek projenin tüm detayları belli oldu. Peki proje nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Afyonkarahisar'a meydan ve alt geçit projesi!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı devam eden kent meydanı ve 3'üncü alt geçidin yapımında sona yaklaşıldı. Projelerin yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. 

Ankara'ya tüp geçit projesi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, Etimesgut'ta tüp geçit projesi hayata geçireceklerini söyledi.

15 soruda TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi Alt Gelir Grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya Merkez İnköy'de 372 adet yeni konut hayata geçiriyor. İşte, TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi Alt Gelir Grubu projesi...

Sivas Belediyesi alt geçit projelerine devam ediyor!

Sivas Belediyesi şehir içi trafiği rahatlatmak için alt geçit çalışmalarına devam ediyor.

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Aksaray Belediyesi tarafından Piri Mehmet Paşa alt geçit projesi hayata geçiriliyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi'nin güzergahları belli oldu.

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Konya-Karaman YHT güzergahındaki 7 alt geçit tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren güzergahında yer alan 7 adet yaya alt geçidinin inşaatını tamamladı.

Sakarya Ada AVM üst geçit projesinin inşaatı başladı!

Sakarya Erenler'de yer alan ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nde çalışmalar başladı.

Alt geçit projesi pendik Haberi

Alt geçit projesi pendik

Sahil yönünden gelen sürücüleri Pendik merkezden  doğrudan D-100 (E-5) karayoluna ulaştıracak en büyük geçit için start verildi. 17 metre genişliğindeki alt geçit projesi için Çavuşoğlu deresinin bir kısmı deplase edildi.


İlçe merkezini ikiye ayıran tren yolu hattındaki geçiş noktalarının en büyüğü  Batı ve Sapanbağları mahalleleri arasına inşa edilecek.  Proje alanında kalan Çavuşoğlu Deresi’nin 170 metrelik kısmında  Pendik Belediyesi Fen İşleri tarafından  deplase (yer değiştirme)  çalışması gerçekleştirildi.  Alt geçit çalışmaları ise Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM) tarafından yürütülecek. 17 metre genişliğindeki alt geçit, çift şeritli gidiş geliş yönlü olacak. Alt geçit tamamlandığında ilçede kuzey-güney aksını birleştiren 4 ana arterden en büyüğü olma özelliğini...