30 / 04 / 2024

altan elmas kim

altan elmas kim

Konut stoklarının azalmasıyla ev fiyatlarının artacağını söyleyen Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas el almayı düşünen vatandaşların ellerini çabuk tutması gerektiğini söyledi. 

Müteahhitler: Ev alacaklar elini çabuk tutsun! 

Müteahhitler, konut fiyatları artmadan ve tamamlanan projelerde değer artışı yaşanmadan önce alım yapmayı tavsiye etti. 

Konut almak isteyenlere bir fırsat daha!

Gayrimenkul devlerinin konut kampanyası 15 gün daha uzatıldı. KONUTDER Başkanı Elmas, "Vatandaşlarımıza tarihi bir fırsat daha sunuyoruz" dedi...

Konut alanlar hep kazandı!

KONUTDER Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Konut sektörü cazibesini kaybetmez. Konut alanlar hep kazandı. İstanbul’a yapılan hiçbir yatırım boşa gitmez" dedi. 

Altan Elmas kimdir?

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas kimdir? Altan Elmas'ın eğitim ve iş hayatına dair özgeçmişini incelemek ve Sur Yapı projelerini görmek için haberimize giriş yapabilirsiniz...

Sancaktepe'de konut fiyatları artacak!

İstanbul Anadolu yakasında gayrimenkul piyasasının hareketli olduğu bölgelerin başında Sancaktepe geliyor. Son yıllarda bölgede önemli gelişmeler yaşanıyor, konut fiyatları artıyor. Araştırmalar daha da artacağını gözler önüne seriyor.

Kağıthane ve Sultanbeyli'den ev alan 5 sene sonra kazanmış olacak!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Sur Yapı'nın patronu Altan Elmas'a göre Avrupa yakasında Kağıthane ile Anadolu yakasında Sultanbeyli'den bugün ev alan 5 sene sonra kazanmış olacak.

Sur Yapı 2016'da 2.2 milyar liralık projenin satışını gerçekleştirecek!

Sur Yapı Başkanı Altan Elmas, 2016'da 2.2 milyarlık projede 1844 konut ile ofisin satış ve inşasını yapacaklarını açıkladı. Elmas, 2016'nın Sur Yapı için yatırım yılı olacağını belirtti.

Yeni Türkiye'nin lokomotifi: İnşaat!

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan İnşaat herşeye rağmen performans yönütyle 2014 yılında da altın dönemini yaşadı. Alınan İnşaat ruhsatı sayısından tutun da, üretilen ve satılan konut sayısına kadar bu alanda açıklanan rakamlar tespitimiz

Sur Yapı, 500 milyon liralık 2 projeye imza atacak!

Altan Elmas, Bursa'da 1.3 milyar liralık Marka Rezidans ve AVM projesinde 1.5 aylık dönem içerisinde projenin yüzde 20'ye yakın kısmını sattıklarını ifade etti.

Kentsel dönüşüm Anadolu'ya kayacak!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "2023'e kadar nitelikli konut ihtiyacı İstanbul gibi metropoller dışına da taşınarak Anadolu şehirlerinde artacak. Sektör yeni pazar keşifleriyle giderek güçlenecek" dedi..

Sur Yapı 2014 hedeflerini 3 Mart'ta düzenleyeceği toplantıda paylaşacak!

Bugüne kadar bir çok proje inşa eden Sur Yapı 2014 hedeflerini 3 Mart'ta düzenleyeceği toplantıda paylaşacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas'ın ev sahipliği yapacağı toplantı Swiss Otel'de gerçekleştirilecek...

Ev alırken `net alana' dikkat

Suryapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas'a göre konut fiyatları üzerindeki baskı uzun süre devam etmeyecek.

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

Konut satış rakamları dibi görmüştü! KONUTDER Başkanı Altan Elmas tek tek açıkladı

KONUTDER Yönetim Kurulu başkanı Altan Elmas, 2022 konut satış rakamlarını yorumlayarak, öngörülerini aktardı. İşte detaylar…

Altan Elmas'tan Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas,  Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Nebati için tebrik mesajı yayınladı. 

Altan Elmas: Konut sektörü en büyük ihracat yapan sektörlerden biri!

Unico Sigorta “Sektörlerin Geleceği-Fırsatlar ve Riskler” webinarına katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sektörünün pandemi döneminden nasıl etkilediğini anlattı.

Altan Elmas: Konuta yabancı ilgisi sürüyor!

TUİK 2021 Nisan ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Maliyet artışı, yüksek faiz ve döviz kuru satışları sınırlandırıyor'' diye konuştu.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Altan Elmas: 2020 yılını rekorla kapattık!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas 1,5 milyonluk konut satışıyla 2020 rekorla kapatıldığını söyledi.

Altan Elmas: 1999'dan sonra inşa edilen binalarda büyük hasarlar yok!

Bugün gerçekleşen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda konuşan KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1999 yılı sonrasında inşa edilen binalarda yapısal problem olmadığını dile getirdi.

Altan Elmas: Güçlü siyasi iradeye güvenimiz tam!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas konut satışlarında pandeminin olumsuz etkilerinin telafi edilmeye başladığını söyleyerek piyasada iştahın artığını belirtti. 

Altan Elmas: Konutta stoklar eriyor, arz eksikliği geliyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas yaptığı açıklamada konutta stokların eridiğini söyledi.

Altan Elmas: Son 3 ayda 600 bin konut satıldı!

TUİK tarafından açıklanan Ağustos konut satış istatistiklerini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, ''3 ayda 600 bin konut satıldı. Geçmiş dönemlere bakıldığında 3 ayda böyle bir satış grafiğinin olmadığını görebiliyoruz'' dedi.

Altan Elmas: Konutta tarihi rekor geldi!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz verilere hakkında değerlendirmede bulundu.

Altan Elmas: Konutta faiz indirimi devam etmeli!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Satışlardaki bu olumlu tablonun devamlılığı için kamu bankalarının 0,64 faiz oranını ve 15 yıl vadeli sunduğu imkanı sürdürmesi son derece önemli'' dedi.  

altan elmas kim Haberi

altan elmas kim

Konut kredisi faizlerinin düşüsüyle kredi ile konut almak daha ulaşılabilir hale geldi. Yüksek faizlerden dolayı konut alma talebini erteleyen vatandaş yeni fazi oranlarıyla kredilere olumlu bakıyor. 

CNN Türk'te yer alan habere göre, Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas konut stokları azaldıkça ev fiyatlarının artacağını söylerek ev almak isteyenler için bu dönemin fırsat olduğunu söyledi. İnşaat maliyetleri fiyatlarının şu an eldeki stoklara eklemendiğini söyleyen Elmas şöyle konuştu:

"Son iki yılda konut piyasasında bir stok oluşmuştu. Ruhsatlar alınıyor inşaatlar yapılıyor. Konut stoklarında bir fazlalık oluşmuştu ve bu fazlalıkta konut fiyatlarının düşmesine sebebiyet verdi.Firmalar kampanyalar ve indirimler yaptı. Satışlarda sıkıntı yaşanınca dolasıyla yeni ruhsat ve yeni inşaat başlangıçlarında da büyük bir düşüş oldu. Verilere baktığımızda 2019 yılının altı ayındaki rakamlara göre yeni inşaat yok...