12 / 05 / 2024

Altensis Projeler Koordinatörü Emre Ilıcalı

Altensis Projeler Koordinatörü Emre Ilıcalı

Altensis Projeler Koordinatörü Emre Ilıcalı, “Kentsel Dönüşümle sadece yeni binalar inşa etmeyi değil, bu dönüşüm sayesinde çevreye zarar vermeyen, enerjiden tasarruf eden binaların ortaya çıkmasını da sağlamalıyız” dedi.

Kentsel dönüşüm kredi limitinin yükseltilmesi sektörü hareketlendirecek!

Kentsel dönüşümü hızlandırmak için hak sahiplerine verilen kredi limitleri güncellendi. Konut yapım kredisi 125 binden 200 bin TL’ye çıkartıldı. Üçay İnşaat Genel Koordinatörü Mehmet Gül, alınan kararın inşaat sektörünü hareketlendirerek dönüşümü hızlandıracağını söyledi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Ümit Şahin: Kanal İstanbul projesi Paris Anlaşması’na aykırı!

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen Kanal İstanbul Çalıştayı’nın öğleden sonraki oturumda sunum yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin, Kanal İstanbul projesinin Paris Anlaşması’na aykırı olduğunu dile getirdi...

Güvenli bölge için konut projeleri hazır!

Suriye’nin kuzeyine, güvenli bölge oluşturulduktan sonra Suriyeli mültecilerin barınması için yapılacak projeler hazır…

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

TKDK'dan imar barışı çağrısı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, imar barışının girişimciler için bir fırsat olduğunu belirterek vatandaşlara çağrıda bulundu. 

Apartmanlarda işletme projesi nasıl hazırlanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için ''apartman ve sitelerde işletme projesi'' konusunu kaleme aldı.  İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı...  

Mega projeler görücüye çıkıyor!

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi mega projeler İstanbul’da görücüye çıkacak. Dev projeler ilk kez en kapsamlı şekilde sunulacak. 

Yeni konut yatırımları için en uygun zaman!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda alım yapma olanağı doğduğunu dile getirdi.

TOKİ'den dönüşüm projelerine 17 milyarlık yatırım!

TOKİ, 60 ilde kentsel yenileme programı kapsamında projeler yürütüyor. TOKİ Başkanı Turan, yenilenen alanların, sürdürülebilir sosyal ve kültürel alanlara dönüştüğünü açıkladı. 

Site mali denetiminde zaman faktörü!

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için "site mali denetiminde zaman faktörü" konusunu kaleme aldı. İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı...  

Altensis Projeler Koordinatörü Emre Ilıcalı Haberi

Altensis Projeler Koordinatörü Emre Ilıcalı


Son yüzyılın en acı felaketlerinden olan Marmara Depremi’nin yıldönümü yaklaşırken Türkiye, daha güvenli daha sağlam konutlar için kentsel dönüşüm seferberliğine çıktı. 

Yeşil bina danışmanı Altensis’in kurucularından ve Projeler Koordinatörü Emre Ilıcalı, bu seferberliğin tek amacının sadece binaları daha sağlam ve daha güvenli hale getirmek olmaması uyarısında bulundu. Emre Ilıcalı “Dünyaya örnek nitelikteki bu seferberlik, zor bir sürecin sonunda gerçekleştirilebiliyor. Bu nedenle kentlerimizi dönüştürme konusunda harcayacağımız eforla aynı zamanda,  daha yeşil, çevreye zarar vermeyen, enerjiden tasarruf eden yeni yaşam alanlarını da ortaya koyabilme fırsatına sahibiz. Türkiye dikkatli bir planlama ile milyarlarca doları tasarruf edebileceği bu tarihi fırsatı kaçırmamalıdır” dedi.


‘Rant Uğruna Hedeflerden Taviz Verilmemeli’

17 Ağustos Depremi’nin hatırlattığı en önemli konulardan birinin, yapılaşmada planlama ve tasarımın öneminin ortaya çıkması olduğunu dile getiren Altensis...