19 / 05 / 2024

Altepe Yapı

Altepe Yapı

Altepe Yapı Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Birinci, Osman Zafer Bacıoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Alyans İş Merkezi, Ümraniye'de kuruldu.

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Karacabey'e 150 milyon liralık altyapı yatırımı yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e alt yapı çalışmaları için 2016 yılında 70 milyon lira aktarıldığını, üç yıl içinde de bu rakamın 150 milyon lirayı bulacağını müjdeledi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde rant olmaz!

17 Ağustos 1999 depreminden sonra oldukça sıkıntılı yapı stoğuyla karşı karşıya kaldığının altını çizen Bursa Büyükşehlr Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bu da insan hayatı ve can güvenliğini ciddi boyutlarda tehdit etti. " dedi.

Bursa Timsah Arena'nın inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı tamamlanan 45 bin kişilik Timsah Arena'daki müsabaka oynanmasına Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Timsah Arena açılış için Federasyonu bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı tamamlanan 45 bin kişilik Timsah Arena'daki müsabaka oynanmasına Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Mudanya'da 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, son 1,5 yıl içinde Mudanya'da 10 milyon TL'lik yol ve da 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldığını belirtti.

Bursa Nilüfer Sitesi yeniden yapılacak!

Nilüfer Sitesi, mülk sakinlerince yıkılarak yeniden yapılacak. Altepe, kendileri kentsel dönüşüm başlatan Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirtti.

Kaplıkaya Köprüsü Kasım'da açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı yıllardır bekleyen köprü ve kavşakları, köprülü kavşakları ilk kez bu dönemde birer birer tamamlayarak hizmete aldıklarını dile getirdi...

Bursa'da tarihi yapılar restore edildi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik’teki Roma Tiyatrosu’nda devam eden kazı çalışmalarını yerinde inceleyerek, Bursa merkezinde restore edilmedik tarihi yapı bırakmadıkdıklarını söyledi.

Recep Altepe: Küçükbalıklı Altınova arasında çalışmalarımız sürüyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “30 metrelik yolda Altınova ve Küçükbalıklı arasındaki bölgede 47 binanın daha yıkımını yapıyoruz. Bu yol Samanlı Yolu’nu Acemler’e bağlayacak” dedi.

Bursa'daki çarpık yapılaşmaya karşı çözüm nedir?

Çarpık yapılaşmaya karşı savaş açan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşüm önündeki engelleri kaldırdıklarını belirterek, "Tek çözüm emsal artışı. Bursa'yı yıkıp yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Bursa Kültürpark'ta açık hava tiyatrosu açıldı!

Yenilenen açık hava tiyatrosunun lansmanında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Yapılan tiyatromuz koza görünümünde ve yağmurlu havalarda da gösteriye imkan sağlayacak şekilde tasarlandı" dedi.

Recep Altepe Bursa yatırımlarını anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Marka kent Bursa’ hedefiyle yapılan yatırımları Bursa Fan Kulüp üyeleriyle paylaşarak, “Şehrimize sahip çıkıyoruz. Bursa’nın gerçek anlamda bir Avrupa kenti olması için hepimize büyük iş düşüyor” dedi.

Altepe Yapı Haberi

Altepe Yapı

Altepe Yapı Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Birinci, Osman Zafer Bacıoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. 


Altepe Yapı Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3. Şirketin Amaç ve Konusu Şirketin amaç ve faaliyet konuları şunlardır; 3.1 Her türlü yer altı, yerüstü maden cevherinin aranması, üzerinde hak sahibi olunması, işletilmesi, terk edilmesi, pazarlanması, alım ve satımı, rödevansa verilmesi, rödevans karşılığı işletilmesi, madenler üzerinde ilk müracaat (takaddüm) ihbar, arama, buluculuk, ön işletme ve işletme ruhsatı haklarına sahip olmak, her türlü sanayi hammaddesinin alımı ve satımı, ithal ve ihracı, her türlü sanayi tesislerinin kurulması ve işletilmesi işleriyle iştigal etmek, Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Maden Tetkik Arama Enstitüsünün ve diğer kamu kurum ve...