15 / 05 / 2024

Alternatif yollar

Alternatif yollar

Aralıksız süren Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro çalışmalarında sona yaklaşıldı. Çalışmalar sırasında sürücülere kapatılan yollar yerine kullanılabilecek alternatif güzergâh önerileri sunuluyor...

Fahiş kiralar kiracıları şehir merkezinden kaçırıyor! Tersine göç başladı!

Ülke genelinde konut kira bedelleri yükselmeye devam ediyor. Kira bedellerinden dolayı vatandaşlar kendilerine alternatif yollar aramaya başladı. İzmir’de kiralık konut arayanlar, şehrin merkezlerine değil, şehir merkezi dışına yönelmeye başladı.

Son Dakika! İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında yarın Şişli'de Hrant Dink'in ölümünün 16. yıl dönümü nedeni ile yapılacak anma programları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

200 bin TL hibe desteğiyle depreme dayanıklı 1+1 2+1 ve 3+1 prefabrik evler satışta: En uygun fiyatlarda sunuluyor

Ülkemizde yaşanan büyük depremler sonrasında prefabrik evlere olan ilgi artış gösteriyor. Birçok kişi, kendisi ve ailesi için daha güvenli bir yaşam alanı oluşturmanın alternatif yolların peşinde. Türkiye'de, devlet prefabrik evlere ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara destek sunuyor.

İstanbullular dikkat! 24 Ekim 2023 Salı günü bu yollar kapalı olacak

Vatan Caddesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile genel provalar yapılacak. İstanbul Valiliği, genel provasının yapılacağı 24 Ekim Salı günü trafiğe kapatılacak olan yolları ve bu yollara alternatif güzergahları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Otomobil almak isteyenlere kredi engeli! Tefecilerin kucağına düşmeyin

Otomobil piyasasında bir yandan fahiş fiyatlarla mücadele sürerken, şimdi de kredi sorunu baş gösterdi. Çoğu banka yüksek orandan düşün kredi veriyor. Kredi bulmakta zorlanan vatandaşlar ise alternatif yollar ararken, Finans Uzmanı İslam Memiş 'tefecilik' uyarısı yaptı. İşte tüm detaylar...

EYT'li olma fırsatını kaçıranlara müjde! Kısmi emeklilikle siz de EYT'li olabilirsiniz! 

EYT fırsatını yakalayamayan birçok insan, emeklilik için alternatif yolların peşinde koşuyor. EYT'ye giremeyenler, kısmi emeklilik hükmünden fayda sağlama imkanına sahip. Ancak, kısmi emeklilik de belirli bir prim ödeme ve yaş koşuluna tabi tutuluyor. 

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşların harcaması da arttı. Bayramda cüzdanın boş kalmasını isteyemeyenler alternatif yollar aramaya başladı. Tam da bu esnada Yapı Kredi imdadınıza yetişiyor.

Vatandaş nakit avans çözümünü bakın böyle hallediyor!

Son zamanlarda bankaların nakit avans hizmetlerini kapatmasıyla birlikte, vatandaşlar kendilerine tamamen farklı bir çözüm buldu! Artık nakit ihtiyaçlarını karşılamak için alternatif yollar arayışına girdiler. İşte bu yeni yöntemlerin detayları haberimizde...

Vergi, kasko, trafik sigortası yok! 170 bin TL'ye mal oluyor

Araba fiyatları yükselirken araç satın almak isteyen vatandaşlar da alternatif yollar arıyor. Özellikle aracı yatırım için değil de ihtiyaç dolayısıyla alması gereken vatandaşlar, tüm birikimlerini arabaya yatırmak yerine trafik sigortası, vergi, kasko ve bakım maliyeti ödemeyeceği yöntemlere yönelm

Yollar 'akıllanacak' ulaşımda alternatif artacak!

Berlin Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Albayrak yaptığı açıklamada gelecek 10 senede yapılacak araçların alternatif motorlara sahip olacağını dile getirerek, "Bunun için enerji yükleme altyapısına ihtiyacımız var." diye konuştu.

Kayseri'ye 7.2 milyonluk köprü!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin en önemli alternatif yollarından birisi olacak olan Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın tamamlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bozüyük Belediye Meclisi'nde Saraycık TOKİ binalarının, şehir merkezine bağlantı yollarının arttırılması ve alternatif yollar planlanması için plan yapılması konusundaki değişiklik konusu görüşülerek toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları için yol yapılacak!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, TOKİ konutları için alternatif yolların yapılmasına karar verildi.

Alternatif yollar Haberi

Alternatif yollar
Anadolu Yakasının ikinci metro hattının istasyon çalışmaları nedeniyle 14 Temmuz'dan itibaren Üsküdar Bağlarbaşı'nda bazı yollar kapanacak. İki etap halindeki çalışmalar 18 ay sürecek. Bu süre zarfında sürücülerin alternatif güzergâhları kullanması öneriliyor Anadolu Yakası'nın ikinci metro hattı olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattında çalışmalar aralıksız sürüyor. Hattın tünel kazılarında sona yaklaşılırken, istasyonlardaki çalışmalar da hız kazandı.

Çalışmalar sırasında "Geçici Trafik Sirkülasyon Projesi" hazırlandı. Projeye göre; Bağlarbaşı Tophanelioğlu Caddesi'nin Nuh Kuyusu Caddesi ile Aksoy Sokak (Capitol Yanı) arasında kalan bölümü 14 Temmuz tarihinden itibaren taşıt trafiğine kapatılacak.

Alternatif yollar Projenin 1. etap kapsamında; Bağlarbaşı Tophanelioğlu Caddesi'nin Nuh Kuyusu Caddesi ile Aksoy Sokak (Capitol Yanı) arasında kalan bölümü 18 ay taşıt trafiğine kapatılacak. 2. etap kapsamında ise; Nuh Kuyusu Caddesi'nin Bağlarbaşı Tophanelioğlu Caddesi ile...