04 / 05 / 2024

Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Yenileme Projesi

Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Yenileme Projesi

Mamak Belediyesi’nin ilçeye ve Ankara’ya değer katacak vizyon projelerinden biri olan Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor, 870 konutun inşaatı hızla yükseliyor.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022! Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?  

Merakla beklenen TOKİ 2022 ucuz konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Ağrı'da kaç konut inşa edecek? Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022...

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El Hajjar tarafından kuruldu.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Yenileme Projesi Haberi

Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Yenileme Projesi


Mamak Belediyesi’nin ilçeye ve Ankara’ya değer katacak vizyon projelerinden biri olan Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında temelleri atılan 870 konutun inşaatı hızla yükseliyor. Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen ilçede, konutların yapımı devam ederken, yeni binalar için temel kazıları da tüm hızıyla sürüyor.Her geçen gün daha fazla değer kazanan ilçede gecekondu izleri siliniyor. 574 bin metrekarelik alanda inşaatları yüzde 15 seviyesine ulaşan projede 5420 konut yapılacak. Kentsel dönüşüm ile en büyük kazancı Mamaklıların elde edeceğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, emlak ve inşaat sektörünün de kentsel dönüşüm projeleriyle hareket kazandığını kaydetti.

Şehircilikte çığır açıldı

Hedeflerinin her alanda yükselen bir ilçe inşa etmek olduğunu belirten Akgül, “Muhteşem bir yaşam alanı üzerine oturtulan proje ile...