08 / 07 / 2024

altın alınmalı mı satılmalı mı 2022

altın alınmalı mı satılmalı mı 2022

Altın fiyatları bugün güne değer kaybederek başladı. Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor, altın FED faiz kararı açıklamalarından önce baskı altına girdi. Resmen altının çöküşüne tanıklık ediyoruz..

Uzman isim açıkladı: O yatırım daha mantıklı!

Altın ve dolar almak isteyen vatandaşlar için kritik haftaya girildi. Piyasalar, Rusya-Ukrayna savaşı etkisi ile karışık seyrederken, bu hafta gözler ABD Merkez Bankası ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararına çevrildi.

Altın alış satış fiyatları: Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 3 Temmuz 2024 altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı rakamlar milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyenler 'Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL?' sorularını araştırıyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Altında Fed belirsizliği! Harem altın alış satış fiyatı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 25 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın gelecek dönemde atacağı adımlara yönelik belirsizliğin sürmesiyle dalgalı seyrediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın alış satış fiyatı 25 Haziran 2024.

Ünlü kripto fenomeni uyardı: Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!

Altın fiyatlarındaki son durum pek çok yatırımcı tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!" dedi.

5 emekliden 1'i kirada oturuyor: 2010'da 11,4 gram altın alınan emekli maaşıyla şimdi 4,4 gram altın alınabiliyor!

İstanbul Planlama Ajansı'nın yaptığı araştırmaya göre, 2010'da 11,4 gram altın alınan en düşük emekli maaşıyla şimdi 4,4 gram altın alınabiliyor. Emeklilerin geçim sıkıntısı gözler önüne serildi. İşte o rakamlar...

Altın ve gümüşte son dakika! Buz kestiren rakamlar tek tek açıklandı: Bu yıl bitmeden...

JPMorgan ons altın ve gümüş için 2024 ve 2025 senelerine ilişkin tahminlerini bir bir açıkladı. Peki altın ve gümüş fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Yastık altı altınlar takip edilecek! Altın alırken kimlik gösterme uygulaması geliyor!

Altın alımı yaparken kimlik gösterme uygulaması geliyor. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan açıklama yaptı ve devlet artık yastık altı altınları takip edecek diye belirtti.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ''22,24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Altın piyasasında hareketlilik devam ederken yatırımcılar altın almak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor. İslam Memiş, altım fırsatı için yatırımcıları uyardı, harekete geçin...

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Uzmanı uyardı: Altın alırken dikkat! Kar yapayım derken zarar etmeyin!

Seçimlerin ardından dolardaki gerileme yatırımcıyı en güvenli liman kabul edilen altına yönlendirdi. Yatırımcı kuyumcuda gram altın bulmakta zorlanırken, finans danışmanı Tugay Tarakçı altın yatırımı yapacaklara tavsiyede bulundu.

altın alınmalı mı satılmalı mı 2022 Haberi

altın alınmalı mı satılmalı mı 2022

3-4 Mayıs tarihlerinden  Fed, faiz kararını açıklayacak. Karar öncesinden altın fiyatları üzerinde büyük bir baskı var. Altın fiyatları her geçen gün güç kaybederken adeta dayanacak gücü kalmadı. Altının onsu 1.900 dolar, gram altın ise 900 TL seviyesinin altına düştü. Fed hamlesi altın fiyatlarına baskısını her geçen gün hissettiriyor bugün altının onsu 2,5 ayın  gram altın ise 1 ayın en düşük seviyelerine düştü. 

Peki altın fiyatları düşmeye devam edecekmi? Yatırımcılar, Altın almalı mıyım, satmalı mı?  altın fiyatları ne zaman yükselecek? sorularının cevaplarını merak ediyor...

ALTIN GÜÇ KAYBETTİ

Altın fiyatları Fed'in fazi kararı beklentilerine dair açıklar yapması ve Rusya Ukrayna arasındaki savaşın devam etmesi ile artan jeopolitik ve enflasyon ensişeleri altın fiyatklarının çökmesine neden...