01 / 05 / 2024

altın bugün kaç lira

altın bugün kaç lira

Hafta sonuna giriş gününde altın fiyatlarındaki hareketlilik vatandaşları ve yatırımcıları korkutuyor. Elinde altın olan vatandaşlar şoke oldu. Gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL? İşte altın fiyatlarında son dakika 17 Eylül 2022...

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Ons altın bugün 1930 dolara yükseldi. Peki  Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın fiyatlarında tsunami: Bugün gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın kaç TL oldu? 26 Ağustos 2023!

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşmüştü. Bu haftaya 1648 TL'den giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1633 liradan işlem görüyor. Peki, 26 Ağustos Cumartesi canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte altın fiyatları…

Gram altın tırmanışa başladı, yatırımcılar şaşkın! Gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? 23 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, Jackson Hole Ekonomik Sempozyumu öncesinde yaşanan dört haftalık düşüşün ardından toparlanma eğilimine girdi. Peki, gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? İşte 23 Ağustos 2023 altın fiyatları...

altın bugün kaç lira Haberi

altın bugün kaç lira

Altın fiyatları, hafta sonunun ilk gününde de vatandaşların ve yatırımcıların ilgi odağı. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarında, dolar kuruna ve ons altındaki değişikliklere bağlı bir şekilde paralel seyirler kayıtlara geçiyor. 

Altındaki yükseliş ise ekonomistlerin eylül sonunu işaret ettiği tarihi gösteriyor.

Peki bugün altın fiyatlarında son durum ne oldu? Gram altın 17 Eylül tarihinde ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL oldu? İşte 17 Eylül 2022 altın fiyatları...

GRAM ALTIN FİYATLARI 17 EYLÜL 2022

Alış fiyatı: 987,76 TL
Satış fiyatı: 1.002,80 TL

ÇEYREK ALTIN 17 EYLÜL 2022 FİYATLARI

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.628 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.653 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.618 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.653 TL 

YARIM ALTIN 17 EYLÜL 2022 FİYATLARI

Yeni yarım alış fiyatı: 3.246 TL
Yeni yarım satış fiyatı:...