08 / 07 / 2024

altın düşmeye devam edecek mi

altın düşmeye devam edecek mi

Altın fiyatları bugün güne değer kaybederek başladı. Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor, altın FED faiz kararı açıklamalarından önce baskı altına girdi. Resmen altının çöküşüne tanıklık ediyoruz..

Altın düştü! Düğünü olanlar Kapalıçarşı'ya koştu! 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL? 1 Temmuz altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2332 dolar olurken gram altın 2486 TL'ye geriledi. Rakamları görenler ise Kapalıçarşı'ya akın etti. Peki 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL oldu? 1 Temmuz 2024 güncel altın bilezik fiyatları.

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? 12 Haziran 2024 altın fiyatları.

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Bayrama kadar alın! Gram altın tam bu kadar olacak! 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyenlerin bayrama kadar alım sürecini tamamlamaları konusunda uyardı.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın alanlar şu anda zararda mı? Uzmanı açıkladı! Altın yatırımcıları dikkat!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2.492 lira olurken, daha önce altın alan yatırımcılar zarar edip etmediklerini merak ediyor. Peki altın alanlar şu anda zararda mı? Uzmanı açıkladı...

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

14,18 ve 22 ayar altın bilezik resmen dibe vurdu! Hediyelik bilezik ne kadar? 29 Mart 2024 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik resmen dibe vurdu! Hediyelik bilezik ne kadar? 29 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Otomobil piyasası görünümü: Reel fiyatlar düşmeye devam ediyor!

Sahibinden.com ‘’Otomobil Piyasası Görünümü’’ Raporuna Göre; otomobil piyasasında reel fiyatlar düşmeye devam ediyor.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

altın düşmeye devam edecek mi Haberi

altın düşmeye devam edecek mi

3-4 Mayıs tarihlerinden  Fed, faiz kararını açıklayacak. Karar öncesinden altın fiyatları üzerinde büyük bir baskı var. Altın fiyatları her geçen gün güç kaybederken adeta dayanacak gücü kalmadı. Altının onsu 1.900 dolar, gram altın ise 900 TL seviyesinin altına düştü. Fed hamlesi altın fiyatlarına baskısını her geçen gün hissettiriyor bugün altının onsu 2,5 ayın  gram altın ise 1 ayın en düşük seviyelerine düştü. 

Peki altın fiyatları düşmeye devam edecekmi? Yatırımcılar, Altın almalı mıyım, satmalı mı?  altın fiyatları ne zaman yükselecek? sorularının cevaplarını merak ediyor...

ALTIN GÜÇ KAYBETTİ

Altın fiyatları Fed'in fazi kararı beklentilerine dair açıklar yapması ve Rusya Ukrayna arasındaki savaşın devam etmesi ile artan jeopolitik ve enflasyon ensişeleri altın fiyatklarının çökmesine neden...