29 / 04 / 2024

Altın Emlak fuar

Altın Emlak fuar

1998 yılından beri faaliyet gösteren, tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak franchising markası olan Altın Emlak, bu yıl da “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yerini alıyor.

Altın Emlak'tan Bayim Olur Musun fuarına özel yüzde 20 indirim!

CNR Expo Center’da dün açılışı yapılan; Türkiye’nin ve sektörün önemli franchise fuarlarından “Bayim Olur Musun”a 3 yıldır katılan Altın Emlak, girişimcilere fuara özel yüzde 20’ye varan indirim imkanı sunuyor...

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Emlak, dolar ve altın yatırımcıları dikkat! Piyasa Kahini İslam Memiş balonun ne zaman patlayacağını açıkladı

Piyasa Analisti İslam Memiş, döviz, altın ve emlak piyasaları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Altın Emlak'ın dijital dönüşümü DDTECH'e emanet!

Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan Altın Emlak, Türkiye’nin “İlk Dijital Dönüşüm Ajansı” DDTECH ile iş birliği yaptı.

Emlak sektörü 2022'de altın yılını yaşayacak!

Emlak analistleri yeni apartman arzının kiralardaki artışı durdurabileceğinin altını çiziyor ve 2022'nin emlak sektöründe altın yıl olacağını belirtiyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Altın Emlak, bayileriyle bir araya geldi!

Emlak sektörünün en önemli yerli sermayeli franchise zincirleri arasında yer alan Altın Emlak bayileriyle buluştu.

Altın Emlak Altın Hikayeler yarışması başladı!

Altın Emlak'ın emlak danışmanlarının başlarından geçenleri hikayeleri kaleme aldıkları "Altın Hikayeler" yarışması için başvurular başladı...

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Altın Emlak’ın kurucusu Nuri Özelmacıklı vefat etti!

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Altın Emlak fuar Haberi

Altın Emlak fuar

15-18 Ekim 2015’te CNR Expo Center’da düzenlenecek “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da emlak sektöründen binlerce girişimciyi ağırlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim verme yetkisine sahip ilk kuruluş olma özelliği taşıyan Altın Emlak, fuara özel kampanyasıyla yılsonuna kadar 14 ofis daha açmayı hedefliyor.

Türk Standartları Enstitüsü’nden onaylı ilk ve tek firma olan Altın Emlak, Bayim Olur Musun Fuarı’na özel Altın Finans Franchise Girişimci Destek paketi uygulamasıyla herhangi bir finans kuruluşunu araya koymadan 18 aya kadar vadelendirme olanağı sağlıyor. 22 ilde 98 bayisi bulunan Altın Emlak, 4 gün sürecek olarak fuarın Hall:6, No:CK59’daki standıyla girişimcilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Verimli Çalışmayla Sınırsız Kazanç İmkanı

Türkiye’nin ve sektörün önemli bir fuarı olan “Bayim Olur Musun”a bu yıl...