05 / 05 / 2024

altın FED faiz

altın FED faiz

Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,3 artışla 920 bin liraya yükseldi. Altın yükselmeye devam ediyor çünkü düşüş zamanı sona erdi. Bir süredir düşüşte olan altın ABD'deki dolara yön veren para patronlarının açıklamalarına kilitlendi.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Fed faiz kararı öncesi altın düşüşte! Nefesler tutuldu! 31 Ocak 2024 altın fiyatları!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında Powell etkisi: FED'in faiz kararı sonrası düşüşe geçti

Federal Reserve (Fed), politika faizini yüzde 5,50 seviyesinde sabit tutarak beklenen kararı aldı. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell, basın toplantısında gelecekte faiz oranlarına yönelik herhangi bir ipucu vermemesi ve ekonomik büyümede yavaşlama beklentisi ifade etmesi, altın fiyatlarında negatif bi

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

FED'in faiz açıklaması altını vurdu, altın fiyatları hızla düşüşe geçti! Analistler peş peşe açıkladı!

FED'in faiz açıklaması altın fiyatlarını olumsuz etkiledi... Gram altın aniden düşüşe geçti ve yatırımcılar ne yapacaklarını bilemedi... İşte altın fiyatlarındaki son durum...

FED faizleri arttırırsa altın ve dolar düşer mi, yükselir mi?

Piyasaların yakından takip ettiği ABD Merkez Bankası (Fed), yeni faiz kararını haziran ayında açıklandı. Peki, FED faiz arttırdığında altın ve dolar düşer mi? İşte detaylar...

Fed faiz artışına son verecek mi? İşte piyasalardaki hakim görüş!

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artışı sona erebilir. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin birçoğu, Fed’in kalıcı enflasyona karşın, gelecek hafta yapacağı toplantıda faiz artış serisine 15 ay sonra son vereceğini tahmin ediyor.

Altın fiyatları ne olacak? Fed'in faiz kararsızlığı altını frenliyor! Altın yükselir mi, düşer mi?

Doların küresel piyasalarda güç kazanması altına olan talebin azalmasına sebep oluyor. Fed’in faiz artışlarında yönünün ne olacağı ile ilgili belirsizlikler de altını frenliyor. Peki altın yükselir mi, düşer mi?

Altın ve dolarda neler oluyor? Uzmanlar tek tek açıkladı! Altını ve doları olanlar şimdi göz atın!

Altın, Fed'in 25 baz puanlık faiz artışı sonrası sıkılaşma döngüsünü sonlandıracağının sinyallerini vermesi ve ABD'de bankacılık krizine ilişkin  endişelerin çoğalmasıyla yükseldi. Gram altın da da resmen rekor kırıldı. İşte ayrıntılar...

Fed faizleri 25 baz puan artırdı! Altın fiyatları ve döviz kurları yükselişe geçti!

ABD Merkez Bankası politika faizini 25 baz daha artırarak son 16 yılın en yüksek seviyesine çıkardı. Fed’in faiz kararının ardından piyasalar hareketlendi. Ons altın 2 bin 43 seviyelerine çıkarken, euro/dolar paritesi de yükseldi.

Altın sahalara geri döndü! Öyle bir yükseldi ki görenlerin aklı gitti! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın!

Altın fiyatları bugün Fed faiz kararı öncesinde sahalara geri dönüş yaptı. Altın öyle bir yükseldi ki görenlerin aklı çıktı. Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 3 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Piyasaların gözü bu haberde! 

Piyasaların gözü  ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda. Peki Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? 

altın FED faiz Haberi

altın FED faiz

Altının onsu, uluslararası piyasalarda 1.847,3 dolardan işlem gördü. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), doların bugünkü efektif kurunu alışta 15,1819 lira, satışta 15,2428 lira olarak açıkladı. TCMB, önceki efektif kurunu alışta 14,9635 lira, satışta 15,0235 lira olarak belirlemişti.

Altının yükselişe geçmesinde hiç kuşkusuz ABD'den gelecek haberler etkili olacak. FED'in doların değerini artırmasından sonra ABD'de enflasyon rakamları açıklanacak. FED, ülkede yüzde 8 seviyelerinde gezen enflasyonu aşağı çekmek için faiz silahını ateşledi ve 50 baz puan faiz artırımına gitti. FED bununla da yetinmeyerek enflasyonu aşağı çekmek için sistematik şekilde faiz artıracağını açıklamıştı.

Altın fiyatları açıklanacak olan ABD enflasyon verisi öncesi dar bantta hareket ederken; yatırımcılar nefesini tuttu, paranın patronlarından gelecek haberlere kilitlendi. Gram altın fiyatı, şu dakikalarda 931 lira seviyesinde hareket ederken; ons altın fiyatı ise aynı...