08 / 05 / 2024

altın fiyatları 5 mayıs 2022

altın fiyatları 5 mayıs 2022

Fed'in faiz kararını açıklamasından sonra gözler altın fiyatlarına çevrildi. Altının onsu güne hareketli başlarken 1900 dolar seviyesine yükseldi. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte 5 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları...

5 Mayıs 2024 son dakika altın fiyatları! Gram, çeyrek, tam, yarın altın fiyatları ne kadar? 

Düşüşüne devam eden altın fiyatları pek çok yatırımcı tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek, tam, yarın altın fiyatları...

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

2024 gram altın 24 ayar fiyatı resmen uçtu! Altın yeni rekora koşuyor! 5 Mart 2024 son dakika altın fiyatları

Altın almak isteyen yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı 24 ayar gram altın fiyatı ise en çok merak edilenler arasında. Peki 2024 gram altın 24 ayar ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 5 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar tedirgin! Bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verilerinden dolayı dşüşe geçti. ABD'de işsizlik maaş başvuruları ilk kez beklentinin altında kaldı. Bu gelişmeler altın piyasasına yansıdı ve fiyatlar geriledi. 

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında büyük fırtına! İşte 5 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları!

FED'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatlarında Powell etkisi: FED'in faiz kararı sonrası düşüşe geçti

Federal Reserve (Fed), politika faizini yüzde 5,50 seviyesinde sabit tutarak beklenen kararı aldı. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell, basın toplantısında gelecekte faiz oranlarına yönelik herhangi bir ipucu vermemesi ve ekonomik büyümede yavaşlama beklentisi ifade etmesi, altın fiyatlarında negatif bi

Yükseliyor! Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Altını olanlar acil baksın! 5 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günüde yükselişe geçti. Ons altın 1827 dolarla yüzde 0,30 artış kaydetti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 5 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? Cumhuriyet altını kaç lira? 5 Eylül Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar çeyrek altın ve cumyhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları dibe vurdu! 5 ayın en düşük seviyesini gördü! İşte gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

Elindeki nakdi ‘güvenilir liman’ olarak bilinen altına yatırarak parasını değerlendirmek isteyen herkes, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü de altın fiyatlarını takip ediyor. İşte 17 Ağustos 2023 Perşembe günü son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar yerle bir oldu! 5 Ağustos Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatlarının gözü dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerindeydi. Verilerin açıklanması ile altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Fiyatlar resmen yerle bir oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 5 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

altın fiyatları 5 mayıs 2022 Haberi

altın fiyatları 5 mayıs 2022

Altın piyasasını yakından takip eden vatandaşlar "5 Mayıs 2022 tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?" sorularının cevabını merak ediyor.  Yurt içi serbest piyasalarda bugün şu dakikalarda altının ons fiyatı 1901 dolardan işlem görüyor. İşte canlı, güncel ve anlık altın fiyatları...

FED FAİZ KARARINI AÇIKLADI 

Milyonların merakla beklediği Fed'in faiz kararını dün açıkladı FED politika faizini 50 baz puan artırarak, faiz aralığını yüzde 0,25-0,50 düzeyinden yüzde 0,75-1,00 seviyesine çekti. Fed 2018 yılından bu zamana kadar ikinci kez faiz artırdı. Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarında yukarı yönlü hareket başladı. 

Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Yarım alın, tam altın, Ata altın, Atabeşli ve gremse ne kadar? İşte anlık canlı güncel 5 Mayıs 2022 altın fiyatları...

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Alış...