15 / 05 / 2024

altın fiyatları düşer mi

altın fiyatları düşer mi

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gelecek hafta altın fiyatlarının ne olacağını merak ederken analistlerden açıklama geldi. Bu rakamlar daha önce ne görüldü ne duyuldu...

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasında yapılan ateşkes görüşmeleri yerini tekrar savaş ortamına bırakmasıyla piyasalar hareketlenmeye başladı. Peki altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur? İşte ayrıntılar...

Altında mayıs sinyali! Bu ay altın fiyatları ne olacak? İslam Memiş sır gibi saklanan o bilgiyi verdi!

Altın fiyatları düşecek mi? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılırken, İslam Memiş'ten sır gibi saklanan bilgiyi verdi. Altında mayıs sinyali geldi. Altın fiyatları bu ay nasıl olacak?

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları düşüyor. Geçtiğimiz hafta rekor yükselişlere imza atan altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları.

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

Altında ibre yukarı döndü! İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerine göre değişiyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

altın fiyatları düşer mi Haberi

altın fiyatları düşer mi

Altın fiyatları cuma günü Fed Başkanı Powell'ın konuşmasından sonra sert düşüş kaydetti. Jacksone Hole Sempozyumunda  merakla beklenen açıklamaların gelmesinden sonra Powell tarafından beklenen şahin tonda açıklama geldi.

Açıklamanın ardından altın fiyatlarında sert düşüşler görüldü. Yatırımcılar endişeli bir şekilde altın fiyatlarının gelecek hafta ne olacağını merak etmeye başladı. Analistlerden açıklama gecikmedi ve yatırımcıları uyararak altının gelecek haftadaki seviyesini açıkladı. Bu rakam daha önce ne görülüdü ne duyuldu. İşte ayrıntılar...

Ons altın haftaya 1,765 dolar seviyesinde başlarken cuma günkü açıklamalrın ardından 1,734 dolar seviyesine kadar geriledi.
Gram altın ise 1,030 liraya kadar yükselirken 1,016 liraya kadar geriledi.  Gram altın haftayı ise 1,014 liradan kapattı.

Peki altın fiyatları gelecek hafta ne olur? Altın gelecek hafta düşecek mi, yükselecek mi? İşte merak...