02 / 05 / 2024

altın fiyatları düşüyor mu 2022

altın fiyatları düşüyor mu 2022

Altın fiyatları ABD'de açıklanan enflasyon verisi sonrasında geriledi. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatları neden düşüyor? Altında düşüş sürecek mi? İşte ayrıntılar...

Altında korkulan oluyor mu? 1 gram bile altını olanlar şok olacak!

Altın, ABD doları ve Hazine getirileri yükselirken agresif faiz artırımı beklentilerinin baskısı ile beraber düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gram altın, çeyrek altın, ons altın kaç lira olacak? İşte altınla ilgili çarpıcı beklentiler...

Altın fiyatlarında büyük düşüş! Gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL? Son dakika altın fiyatları 16 Eylül 2022...

Haftanın son gününde altın fiyatları resmen tuzla buz oldu.  Elinde 1 gram altını olanlar resmen şok oldu. Gram altın, çeyrek altın bugün kaç lira? İşte altın fiyatlarında son dakika 16 Eylül 2022...

Altın resmen tuzla buz oldu! Elinde 1 gram altını olanlar hemen bakın! Altın fiyatlarında son dakika 15 Eylül 2022

Haftanın dördüncü gününde altın fiyatları resmen tuzla buz oldu.  Elinde 1 gram altını olan olan herkes kahroldu. İşte altın fiyatlarında son dakika 15 Eylül 2022...

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde! 16 Şubat 2024 altın fiyatları

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2024 gram altın kaç TL? 16 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

Altında ibre yukarı döndü! İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerine göre değişiyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

altın fiyatları düşüyor mu 2022 Haberi

altın fiyatları düşüyor mu 2022

Para ve emtia piyasalarının gözü kulağı geçen hafta salı günü açıklanan ABD engflasyon rakamlarına kilitlenmişti. ABD'de Ağustos'ta tüketici fiyatları yıllık bazda yüzde 8.3 oranında artarak piyasa beklentilerinin üzerinde oldu. Ekonomistlerin beklentisi ise Ağustos'ta yüzde 8.1 oranında yükseleceğine ilişkindi. 

ABD'de enflasyonun hala yüksek olması ABD Merkez Bankası’nın (Fed) gelecek hafta yapacağı toplantıda politika faizini daha sert artırabileceği ile iligli olasılık da güçlendi. 

Peki altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatları neden düşüyor? Altında düşüş sürecek mi? İşte ayrıntılar...

Fed’in 21 Eylül tarihindeki toplantısında politika faizini 75 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılırken, son gelen enflasyon rakamının beklentileri geçmesiyle beraber piyasalarda 100 baz puan artırım ihtimali de fiyatlanmaya başlandı. Bunun ardından, faizsiz bir varlık olan altın fiyatlarında sert düşüşler yaşandı. 

Miiyet'te yer alan...