06 / 05 / 2024

altın fiyatları gelecek hafta nasıl olacak

altın fiyatları gelecek hafta nasıl olacak

Altın, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçerek rekor seviyelere ulaştı. Peki altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Altın gelecek sene bu kadar olacak! Gram altında 2024 fırtınası geliyor! 8 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın uzmanı İslam Memiş, 2024'te hareketli bir dönem öngörüyor. Bugünkü tarihte, 8 Ağustos 2023'te, altın fiyatlarına ilişkin durumu değerlendirebiliriz.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! İslam Memiş saat verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları için yeni tahminlerde bulundu. Saat vererek uyaran Memiş, 40 yılda gelecek fırsatı paylaştı. Memiş, gram altında yeni rekorların geleceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Altın fiyatları yerle bir olacak! Gram altın sağ gösterip sol vuracak! Tam tamına bu seviyelere gelecek

Son dakika altın fiyatlarındaki sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Altın fiyatları yerle bir olacak! Gram altın sağ gösterip sol vuracak! Tam tamına bu seviyelere gelecek!

Piyasalar bekleyişte! Altın fiyatları 2023 yılında nasıl bir seyir izleyecek?

Merkez bankalarından gelecek faiz açıklamaları para piyasalarını adeta kilitledi. Borsa ilk etaptaki düşüş eğiliminin ardından bir miktar toparlasa da euro ve altın fiyatları düşüşte. Peki, uzun vadede ibre hangi yatırım aracını gösteriyor?

Altın fiyatlarında beklenen güne geri sayım! İşte altın o seviyelere gelecek!

Altın fiyatları son dönemde bir hayli hareketli. Geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları son sürat ilerlemeye devam ediyor. Yatırım yapmak isteyenlere ünlü ekonomist İslam Memiş'ten açıklama geldi. İşte detaylar!

Altın fiyatlarının 7 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Altın yatırımcıları, ABD'den gelecek olan kritik kararın sonucunu beklerken ekonomsitlerden açıklamar gelmeye başladı. Altın fiyatlarının 7 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Altın fiyatları için yıl sonu yorumu! Uzmanlar tek tahminde birleşti

Son dönemde artan altın fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmeleri yatırımcılar merak ediyor. Yıl sonu gelecek seviye ise yatırımcıları heyecanlandırıyor. Uzman isimler yıl sonu tahminiyle ilgili konuştu. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları Fed'e odaklandı! Faiz 50 baz puan artarsa ne olur? 75 baz puan artarsa ne olur?

Ekonomist Ağaoğlu, Fed'in faiz indirimine ilişkin beklentiyi gerçekçi bulmadığını faiz indiriminin gelecek yılın son çeyreğinde görülebileceğini söyledi. Ağaoğlu, gelecek hafta yapılacak faiz artırımının ise altın fiyatları üzerinde etkili olacağını belirtti.

Altın fiyatları kasım ortasında tam tamına bu kadara denk gelecek! Görmeden geçtim demeyin

Altın fiyatlarıyla ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Analistler tarafından altın fiyatlarıyla ilgili yeni bir tahmin gerçekleştirildi.

Altın fiyatlarıyla ilgili uzman isimden uyarı! 2 gün sonra bu seviyeye gelecek

Gram altın, ons altın fiyatlarındaki yükselişle uzun süreli düşüşüne son verdi ve bir haftada 70 liradan fazla kazandırıyor. Piyasa analistinden Cuma günü için kritik uyarı yapıldı. Analist, altının gram fiyatı için Cuma günü düşüş ve ardından yeniden yükseliş beklendiğini belirtti.

Altın fiyatları yükseliyor! Ekimde fırtına kopacak, kasımda ise kasırga gelecek! Bu yetmez...

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişle ilgili açıklamalarda bulundu. Memiş altın fiyatlarındaki yükseliş için, "Yetmez" dedi ve Ekim ve kasım ayında olacakları söyledi...

altın fiyatları gelecek hafta nasıl olacak Haberi

altın fiyatları gelecek hafta nasıl olacak

Altın, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında atak yaparak rekor seviyelere yaklaştı. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim arttıkça altında yükseliş hız kesmeden devam edecek. Peki altın bu hafta hangi seviyeleri gördü? Gelecek hafta altın kaç lira olur? Altın almak isteyen vatandaşların ve yatırımcıların merak ettiği soruların cevabı haberimizde...

ALTIN BU HAFTA KAÇ LİRA OLDU? 

Altının onsu haftanın ilk işlem günü olan 7 Mart sabahına 1989 dolardan başlarken gram altın 921 liradan satışa sunuldu. Salı günü ons altın 1990 dolardan işlem görürken gram altın 929 lira oldu. Çarşamba günü 2 bin doları geçen altının onsu atak yaparak 2053 dolardan güne başladı.Aynı gün gram altın ise 967 liradan işlem gördü. Perşembe günü ons altın savaşın gidişatında olumlu gelişmelerin olacağı yönündeki haberlerin gelmesi ile...