23 / 07 / 2024

Altın fiyatları yükseliyor mu

Altın fiyatları yükseliyor mu

Bu hafta itibariyle hızla yükselmeye başlayan altın fiyatları haftanın son gününde düşüş gösterdi. Bu rakamları gören inanamadı! İşte son dakika altın fiyatları 9 Ekim 2022...

Altın fiyatlarında son dakika! Duyan inanamadı! 1 gram bile altınınız varsa hemen bakın! 13 Ağustos 2022 altın fiyatları

Yatırımcıların gözde yatırımları arasında yer alan altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte altın fiyatlarında son dakika ve 13 Ağustos 2022 altın fiyatları...

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Altın zincirlerini kırdı! Rekora koşuyor! Altın neden yükseliyor?

Gram altın da yükseliş devam ediyor. Gün içinde 2503 liraya kadar yükselen gram altın rekora bir adım daha yaklaştı. Peki altın neden yükseliyor?

Altın fiyatları yükseliyor mu? 24 ayar gram altın fiyatı son dakika! Çeyrek altın kaç lira? 19 Haziran altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı ve elinde altını olan vatandaşlar, son dakika güncel altın fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte o son dakika rakamlar...

Altın fiyatları fırladı! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran altın fiyatları

5 Haziran Çarşamba günü altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Dün atağa geçen altını gramı bugün 2500 liraya ulaştı. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran 2024 altın fiyatları.

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Serbest piyasada gram altın fiyatı kaç TL? 16 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları yükselişe geçti. Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi. Peki serbest piyasada gram altının fiyatı ne kadar? 16 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altı gram fiyatında yükseliş görüldü. Peki Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? 26 Nisan 2024 harem altın fiyatları!

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altında makas 250 lirayı aştı! Altın fiyatlarını görenler şaştı! 7 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak!

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 lirayı aştı. Altın fiyatları yükselirken al sat arasındaki makas da 250 lirayı aştı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları yükseliyor mu Haberi

Altın fiyatları yükseliyor mu

Altın yatırımcıları tarafından merak edilen ve araştırılan altın fiyatlarında sular durulmuyor. Bu hafta itibariyle hızla yükselmeye başlayan altın fiyatları haftanın son gününde düşüş gösterdi. 

Merakla beklenen ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması, altın fiyatlarının yönünü etkiledi. Söz konusu veriler açıklandıktan sonra altın için de kötü haber geldi. 

Altını olanlar ya da altın almak isteyenler fiyatlardaki son durumu mercek altına aldı. Peki altın haftanın son gününde ne kadar oldu? Çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Atabeşli ve gremse altın 9 Ekim'de ne kadar oldu? İşte kalem kalem altın fiyatları..

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR 9 EKİM 2022?
Alış fiyatı: 1015,76 TL
Satış fiyatı: 1.028,10 TL

ÇEYREK ALTIN 9 EKİM 2022 FİYATLARI
Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.662 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.679 TL
Eski...