28 / 04 / 2024

altın haber

altın haber

Altın fiyatları bu hafta açıklanacak verilerin ardından yeni rekorlar kırmaya hazırlanıyor. Uzmanlar psikoljik sınırın aşılmasıyla gram altında yeni rekorların geleceğine vurgu yapıyor. Peki altın bu kadar pahalılanınca vatandaş ne yapacak? İşte detaylar...

Altın fiyatları bir anda patlayacak! Sadece 9 gün kaldı o karar bekleniyor

Altının gram fiyatında hızlı yükseliş tekrar başladı. Bir süredir durağan halde devam eden altın piyasası, son günlerde yükselişe geçti. Gram altının bin lira seviyelerine çıktığı şu günlerde vatandaşlar piyasadaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Altında ters dalga! Yükseliyor! Altın yatırımcıları müjde! 16 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları

16 Aralık Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar için bugün müjdeli haber geldi. Altın bugün yükselmeye başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Aralık 2023 altın fiyatları.

Çeyrek altın değil, 1 gram altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Darphaneden haber var! 30 gününüz kaldı...

Altın yatırımcılarını ilgilendiren son dakika açıklaması Darphaneden geldi. Elinde 1 gramı olanlar dikkat, son 30 gününüz kaldı...

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altın, dolar ve borsadaki hareketliliği değerlendirerek ''piyasalarda bundan sonra rahat yok'' diyerek yatırımcılara kara haberi verdi. 

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Altında treni kaçıranlara güzel haber geldi: Gram Altın almak isteyenlere müjde üstüne müjde!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu haftanın piyasa durumunu değerlendirdi ve dolar, altın ve borsa hakkında önemli tespitlerde bulundu. Memiş, Borsa İstanbul için "7 bin 750-7 bin 500 ve 7 bin 150 puan tahminimde bir değişiklik yok." dedi ve gram altın almak isteyenlere olumlu bir haber

Altını olanlara kötü haber geldi

Altını olan vatandaşlara kötü bir haber geldi. Altın piyasasında her şey sil baştan. İşte detaylar...

Gram altın değerinde yükseliş trendi: Beklenen değer 2.000 lira ve üzeri!

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, tüm öngörülerinde doğru çıkan bir şekilde gram altın hakkında bilgiler verirken, altının gerçek değerini açıklarken üzücü bir haber verdi.

Çeyrek altını olanlar sakın satmasın. Çeyrek altında bomba tahmin yapıldı. 10 gün sonra bu kadar olacak

Elinde çeyrek altını olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Çeyrek altının analistler tarafından 10 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yapıldı.

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber! Gram altın 4.000 TL olacak! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber... Ünlü yazar Haluk Özdil, kişisel YouTube kanalında yaptığı açıklamada, gram altın fiyatının 4.000 TL'ye yükselebileceğini tahmin ettiğini belirtti.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

17 Haziran Cumartesi günü altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki gram altın bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında beklenen haber geldi! Altın yükselecek mi? Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi! Panik yok!

Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusuna hızla yanıt arıyor. Paniğe kapılan yatırımcılar için uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. Panik yok...

Altın ve dolarda beklenen haber geldi! 15 ay aradan sonra bir ilk olacak!

Altın ve dolarda beklenen haber geldi. Amerika Merkez Bankası 15 ay önce başladığı faiz artırımlarına kısa bir mola vermeye hazırlanıyor. 

altın haber Haberi

altın haber

ABD'de geçen hafta açıklanan iş gücü istatistiklerinin beklentileri aşmasının ardından bu hafta cuma günü ülkede enflasyon rakamları açıklanacak. Ondan önce de faiz artırım silahını kuşanan Avrupa Merkez Bankası'nın Perşembe yapacağı toplantı tüm piyasaların yakından takip ettiği ikinci başlık olacak.

Gram altın fiyatı dolar/TL kurunun yeni haftaya da rekorla başlamasıyla yükseldi. "Gram altında bin TL (1000 TL) rakamı aşılabilir" beklentisi oluştu. Eğer kritik seviye olan bu sınır aşılırsa altında rekor üstüne rekor bekleniyor.

Altın piyasasında değerli madenin kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,50 azalışla 988 bin 500 liraya geriledi.

Altının onsu, uluslararası piyasalarda 1.844,10 dolardan işlem gördü.

Piyasada gram altın 992 lira, çeyrek altın bin 603 lira, Cumhuriyet altını ise 6 bin 462 liradan satılıyor.

Son zamanlarda altın fiyatlarında yaşanan artış, vatandaşları altına bire bir benzerliği olan imitasyon altına...