11 / 05 / 2024

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi adres 

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi adres 

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Bülbül tarafından kuruldu.

Novu Academic Residences Haliç'te 36 ay taksit! Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planlarıyla!

Nef Novu Academic Residences Haliç'te  Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planları sunuluyor. Projenin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! İslam Memiş 2500 lira deyip tarih verdi

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın fiyatları diğer emtialarda olduğu gibi küresel gelişmelerden etkileniyor. Son olarak Ortadoğu'daki savaş hali altın fiyatlarını etkiledi. İslam Memiş, gram altının 2500 lira olacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Altında treni kaçıranlara güzel haber geldi: Gram Altın almak isteyenlere müjde üstüne müjde!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu haftanın piyasa durumunu değerlendirdi ve dolar, altın ve borsa hakkında önemli tespitlerde bulundu. Memiş, Borsa İstanbul için "7 bin 750-7 bin 500 ve 7 bin 150 puan tahminimde bir değişiklik yok." dedi ve gram altın almak isteyenlere olumlu bir haber

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Gülaylar altında babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim kampanyası başladı. Altın tesbihten, kol düğmesine kadar en anlamlı babalar günü hediyeleri Gülaylar altında satışta. İşte Gülaylar altın 11 Haziran 2023 fiyat listesi.

English Home'dan Babalar Günü'ne özel 200 TL altı hediyeler

Babalar Günü'nün gelmesine çok az kaldı ve siz hala babanız için bir hediye seçemediniz mi? Hiç telaşlanmayın! Çünkü sizler için Babalar Günü'ne özel oldukça uygun hediye seçenekleri hazırladık. Hemen göz atın!

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

Anneler günü hediyesi almak isteyenler baksın! Altın kolye, küpe ve bileklik! Atasay 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

14 Mayıs anneler gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi hediye arayışına girdi. Annenizin hiç unutamayacağı ve baktığında sizi hatırlayacağı bir hediye almak ister misiniz? Atasay anneler gününe özel altın ve pırlanta takılarının fiyatlarını açıkladı.

İslam Memiş’ten nisan ayına özel çok konuşulacak altın tahmini! Peş peşe tahminlerin ardından herkes altın almaya koştu!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının son defa alım fırsatı vereceğini söyleyerek nisan ayını işaret ederken, bu ay için piyasalardaki beklentileri değerlendirdi ve dolara karşı son fırsat uyarısı yaptı.

Altın dehası İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! 'Satışlar için temkinli olmak gerek'

"Nisan ayında dolar yükselecek mi?" sualini yanıtlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın, gümüş ve doların ne olacağını söyledi. Altın alamayanlara güzel haberi açıklayan Memiş, doların da yukarıya yönlü hareket edeceğini ifade etti.

Altın yükseliş yoluna girdi! Altın Piri İslam Memiş elinde 1 gram bile altını olanlara güzel haber verdi!

Altının Piri İslam Memiş altının yükseliş yoluna girdiğini söyleyerek, elinde 1 gram bile altını olanlara güzel haber verdi. 

Altını olanların kafasındaki sorular silinecek! İslam Memiş altını olanlara öyle tüyo verdi ki…

İslam Memiş, elinde altını olanlar için bir açıklamada bulundu. İşte elinde altını olan ya da altına dair bilgi almak isteyenlere özel açıklama!

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi adres  Haberi

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi adres 

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Bülbül tarafından kuruldu.

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi konusu:
A-) YURTDERSANEEĞİTİM VE YAYINCILIK : 1 Şirket faaliyet konusu ile ilgili her türlü Özel kız ve erkek öğrenci yurtları açabilir müesseselik kurabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir ve devredebilir. 2 Şirket konusuyla ilgili Özel eğitim ve eğitim sektöründe özel kreş, ana okulu, ilköğretim, lise ve dengi teknik ve mesleki eğitim veren okullar açabilir işletebilir ve işletme haklarını devir alabilir ve devredebilir. 3 - Özel dershaneler, pansiyonlar ile muhasebe, bilgisayar, daktilo, sekreterlik, yabancı dil kursları ve etüt merkezleri, yasaların izin verdiği her çeşit kurs ve eğitim merkezleri, açmak ve işletmek, seminerler düzenlemek, kurslara...