24 / 07 / 2024

altın ile kira

altın ile kira

Altın fiyatları hızla yükselmesi kirasını altın ile ödeyen kuyumcuları zora soktu. TL sistemine geçmek isteyen kuyumcular, dükkan sahipleriyle kirayı düşürmeleri için görüşmeye başladı.

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş şimdi de gram altının şifresini verdi! 

Her dediği tek tek çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu kez de gram altının şifresini verdi. İşte İslam Memiş'in yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın ile ilgili peş peşe yaptığı o açıklamalar...

AK Parti Milletvekili Altınsoy'dan kira fiyatlarına ilişkin açıklama: Kira artışları sınırlanabilir!

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, enflasyondaki düşüşün kira artışlarını sınırlayabileceğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

200 TL ile 2009'da 4,83 gram altın alınırken, 2024'te 0,08 gram altın alınabiliyor!

Yüksek enflasyon ortamında fiyatlar sürekli olarak artış gösterirken, 200 TL de resmen pula döndü. Ekonomi Dünyası X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 200 TL ile 2009 yılında ve 2024 yılında ne kadar altın, dolar ve Euro alınabileceğini paylaştı.

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

'Kesme altın satılmayacak' iddiasına İslam Memiş'ten ilk ve son açıklama geldi! Altın almak isteyenler dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten, altın yatırımcılarının sıkça tercih ettiği 'kesme altın' ile ilgili son zamanlarda çıkan 'kesme altın satılmayacak' iddialarına yönelik kritik açıklama geldi. Kesme altın satılmayacak mı?  Altın yatırımcıları dikkat...

Gram altın biriktirenlere son dakika müjdesi! En karamsar ekonomist dahi o rakam için tarih verdi!

Ülkeler arasındaki gerilim hız kesmeden tırmanırken, güvenli liman şeklinde görülen altın ile ilgili gelişmeler de yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Altın fiyatlarının hızla yükselmesi beklenirken, en karamsar ekonomist dahi o rakam için tarih verdi...

Türkiye'nin İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı konut fiyatlarını ve kira bedellerini yükseltebilir! 

Türkiye'nin ihracatı kısıtlama kararının ardından, İsrail'in emlak piyasasının etkilenmesi ve konut fiyatlarını ile kira bedellerini yükseltmesi bekleniyor. 

10 gram Ajda bilezik ne kadar? Adana burması bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler dikkat! Altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları güne aşağı yönlü başladı. Yatırımcılar düşüşü fırsat bilerek altın almaya başladı. Yatırımcılar altın ile birlikte, Ajda bilezik, adana burması gibi 10,14,18 ve 22 ayar altın bilezikleri de tercih  ediyor. 

Altın için yeni dönem! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni altın hamlesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın ile ilgili yeni bir hamle geldi. Bakanlık Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Gram altın için tarih verildi: Tam 3 bin 240 TL! Altını olanlar ve yatırımcılar dikkat! 

Altın fiyatları ile ilgili uzmanların yaptıkları açıklamalar, merakla araştırılıyor. Melda Yücel Kocaalp, gram altın ile ilgili hem tarih hem rakam verdi. İşte ayrıntılar...

Gram altın için flaş bir tahmin geldi! Çarpan etkisiyle 4 bin TL'yi görebilir!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili flaş bir tahmin geldi. Yapılan tahminlerde gram altının çarpan etkisiyle 4 bin TL'yi görebileceği belirtildi.

Emekli ikramiyesiyle 2018'de 5.20 gram altın alınıyordu, bugün 1,5 gram alınabiliyor! İkramiyeler de eridi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli bayram ikramiyesinin yüzde 50 artış ile 3 bin TL'ye yükseltildiğini açıkladı. Prof. Dr. Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından emekli ikramiyelerini yıllara göre, dolar ve altın ile karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

altın ile kira Haberi

altın ile kira

Altın fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Vatandaşlar internet üzerinden "Bugün çeyrek ve gram altın ne kadar oldu?" sorusunun cevabını araştırıken kuyumcular kiradan dert yanıyor.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, altın fiyatlarının yükseliş göstermesi yatırımcıların yüzünü güldürürken alış gücünü düşürdü. Yıllık kirasını altın ile ödeyen kuyumcular duruma isyan etti.

Kirasını altın cinsinden ödeyen kuyumcular TL sistemine geçmek istiyor. Kiralar, kuyumcuların zor durumda kalmasına neden oluyor. 

Dükkan sahipleriyle görüşmeler başladı

Adana’da 1977 yılından bu yana kuyumculuk yapan Sami Batman, altın karşılığı kiraladıkları dükkanların fiyatlarının sürekli artışından yakındı. Dükkan sahipleriyle kirayı düşürmeleri için görüşme içinde olduklarını söyleyen Batman, “Eskiden kira karşılığı bir kilo altın veriyorduk. Şimdi 800 grama kadar düşürdük. Altındaki fiyat artışıyla birlikte biraz daha aşağı düşüreceğiz. Ortalama 120 bin liraya getirmeye çalışacağız. Çünkü...