25 / 07 / 2024

altın kaç lira

altın kaç lira

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 1.060 lira olacağı tarihi açıkladı. Memiş, doların 9 lira olması hakkında da konuştu. İşte detaylar…

Altın fiyatlarını zıplatacak yasak kararı! Resmi Gazete'de yayınlandı

Altın fiyatlarını etkileyecek son dakika kararı açıklandı. Altın ithalataına yasak geldi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Piyasada dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları bu karardan sonra ne yapacak? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarını düşürecek ikinci dalga geliyor! Piyasa uzmanları o tarihi duyurdu

Altın fiyatlarında 20 Haziran Pazartesi günü seyir nasıl oldu, gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altında oluşan son dakika fiyatları ne oldu. Altın fiyatlarını daha da düşürecek kulis bilgisi paylaşıldı. İşte yatırımcının dikkat etmesi gereken kulis bilgileri…

Altın fiyatlarında dengeleri değişiyor mu? İşte altın piyasasında son durum

Mayıs ayı başında düşüş trendine giren ve bir süre yatırımcısının aklında soru işaretine neden olan altın yükseliş eğilimine devam ediyor. Gram altın fiyatı 924 lira seviyesinden işlem görürken, ons altın ise 1828 dolar seviyelerinde.

Altın fiyatında büyük çöküşün tarihi açıklandı! Dolar fırlayıp gidecek

Altın fiyatlarında düşüş baskısı sürerken Dünya Bankası, enerji ve tarım emtiaları fiyat tahminlerini yayınladı. Altında büyük düşüş için tarih verildi. Altın fiyatlarının 2022 içinde kısmi bir yükseliş gösterip 2023 yılında büyük bir çöküş trendine gireceği iddia edildi.

Dolara yüzde 0.5 faiz geliyor! Bankadan açıklama geldi

Dolar, Türkiye'de 15 lira sınırında geziyor. Türkiye'de geçtiğimiz yılın son günlerinde 18 liraya dayanan dolardaki yükseliş kur korumalı mevduat hesaplarıyla frenlendi. ABD Merkez Bankası ise dolara yüzde 0.5 faiz verecek. Dolar üzerinden borcu olanlar dikkat!

Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatlarında ivme yukarı yönlü oldu. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş haftanın ikinci işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Bayram öncesi altında son dakika! Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 

Bayram öncesi, milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı.  Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 15 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları... 

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

Altın fiyatları FED faiz kararına odakladın. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Harem altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? 11 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Gram, çeyrek, Ata lira, Cumhuriyet altını kaç TL? 10 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2293 dolar olurken, gram altın 2434 dolara geriledi. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 10 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları: Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Dün yükselişe geçen altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları.

Gram altın kaç lira? Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı: Bugün altın fiyatları ne kadar 27 Mayıs 2024?

Ons altında esen yükseliş rüzgarı, gram altını da etkiledi. Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı. Peki son dakika anlık altın fiyatı ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL oldu? İşte bugünkü çeyrek altın fiyatı ve altın fiyatları grafik...

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarının düşmesiyle yatırımcılar altına yönelmeye başladı. Bu kapsamda çeyrek, gremse altın yanından hamit altını da tercih ediyor. Yatırımcıların büyük ilgi duyduğu hamit altın ise kuyumcularda zır bulunan altınlardan biri. Peki Hamit altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 

Altın fiyatları canlı: Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altının ons fiyatı 2415 dolara gerilerken, gram altın fiyatı bugün 2525 lira oldu. Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? 22 Mayıs kuyumcu altın fiyatları.

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 ayar 10 gram altın kaç TL? 29 Nisan bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının gramı gerilerken, 22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları  da değer kaybetti. Peki  24 ayar 10 gram altın kaç TL? 22 ayar altın kaç lira? 18 ayar bilezik fiyatları kaç lira? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

altın kaç lira Haberi

altın kaç lira

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, her daim kafalarda soru işaretlerine sebep olan gram altın ve dolar için önemli açıklamalarda bulundu. Memiş'ten doların 9-10 liraya düşeceği yönündeki haberlere karşı da yapmış olduğu yorumu da son derece dikkatleri çekti.

Alanında uzman isim İslam Memiş, gram altın için önümüzdeki haftalara dikkat çekerek bir yükseliş öngörüsünde bulundu.

Bir televizyon programında konuşan İslam Memiş'in açıklamaları ise şu şekilde:

"Bundan sonraki zamanlarda Fed'in para politikalarındaki normalleşme fiyatlama isteği de mevcut. Enflasyon verisi muhtemelen düşük bir şekilde alacak. Bu kadar faiz artırımının ardından da bırakın da bir miktar gerilemiş olsun. Piyasalar bunu bekliyor lakin IMF ve BM'nin açıklamaları 2023 senesi için risk oluşturmakta. Fed üyelerinin açıklamaları da pozitif yönde. Evet, rakamsal açıdan bunlar olabilir lakin doların bu...