02 / 05 / 2024

altın kaç lira

altın kaç lira

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 1.060 lira olacağı tarihi açıkladı. Memiş, doların 9 lira olması hakkında da konuştu. İşte detaylar…

Altın fiyatlarını zıplatacak yasak kararı! Resmi Gazete'de yayınlandı

Altın fiyatlarını etkileyecek son dakika kararı açıklandı. Altın ithalataına yasak geldi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Piyasada dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları bu karardan sonra ne yapacak? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarını düşürecek ikinci dalga geliyor! Piyasa uzmanları o tarihi duyurdu

Altın fiyatlarında 20 Haziran Pazartesi günü seyir nasıl oldu, gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altında oluşan son dakika fiyatları ne oldu. Altın fiyatlarını daha da düşürecek kulis bilgisi paylaşıldı. İşte yatırımcının dikkat etmesi gereken kulis bilgileri…

Altın fiyatlarında dengeleri değişiyor mu? İşte altın piyasasında son durum

Mayıs ayı başında düşüş trendine giren ve bir süre yatırımcısının aklında soru işaretine neden olan altın yükseliş eğilimine devam ediyor. Gram altın fiyatı 924 lira seviyesinden işlem görürken, ons altın ise 1828 dolar seviyelerinde.

Altın fiyatında büyük çöküşün tarihi açıklandı! Dolar fırlayıp gidecek

Altın fiyatlarında düşüş baskısı sürerken Dünya Bankası, enerji ve tarım emtiaları fiyat tahminlerini yayınladı. Altında büyük düşüş için tarih verildi. Altın fiyatlarının 2022 içinde kısmi bir yükseliş gösterip 2023 yılında büyük bir çöküş trendine gireceği iddia edildi.

Dolara yüzde 0.5 faiz geliyor! Bankadan açıklama geldi

Dolar, Türkiye'de 15 lira sınırında geziyor. Türkiye'de geçtiğimiz yılın son günlerinde 18 liraya dayanan dolardaki yükseliş kur korumalı mevduat hesaplarıyla frenlendi. ABD Merkez Bankası ise dolara yüzde 0.5 faiz verecek. Dolar üzerinden borcu olanlar dikkat!

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

17 Ağustos euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Dolar/TL kuru 27,10 TL ile yeni tarihi zirvesinin hemen altında işlem görüyor. Dolar güne yükselişle başlarken, 17 Ağustos Perşembe euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru.

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 10 Ağustos günü yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken altın fiyatları kısmi olarak yükselmeye devam ediyor. 10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Yastık altında doları olanlar dikkat! 31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? 

Yatık altında doları olanlar ve  dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel dolar kurunu yakından takip ediyor. Vatandaşlar ''31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 31 Temmuz Pazartesi dolar/TL kuru...

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden altın fiyatları güne yine yatay başladı. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Altında fırtına öncesi sessizlik! Bugün altın fiyatları ne kadar? 8 Temmuz Cumartesi gram altın, çeyrek altın, kaç TL?

Altın fiyatları son dakika gelişmesi yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, Cumhuriyet altını kaç lira? 8 Temmuz 2023 altın fiyatları.

altın kaç lira Haberi

altın kaç lira

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, her daim kafalarda soru işaretlerine sebep olan gram altın ve dolar için önemli açıklamalarda bulundu. Memiş'ten doların 9-10 liraya düşeceği yönündeki haberlere karşı da yapmış olduğu yorumu da son derece dikkatleri çekti.

Alanında uzman isim İslam Memiş, gram altın için önümüzdeki haftalara dikkat çekerek bir yükseliş öngörüsünde bulundu.

Bir televizyon programında konuşan İslam Memiş'in açıklamaları ise şu şekilde:

"Bundan sonraki zamanlarda Fed'in para politikalarındaki normalleşme fiyatlama isteği de mevcut. Enflasyon verisi muhtemelen düşük bir şekilde alacak. Bu kadar faiz artırımının ardından da bırakın da bir miktar gerilemiş olsun. Piyasalar bunu bekliyor lakin IMF ve BM'nin açıklamaları 2023 senesi için risk oluşturmakta. Fed üyelerinin açıklamaları da pozitif yönde. Evet, rakamsal açıdan bunlar olabilir lakin doların bu...