25 / 07 / 2024

Altın Köşk fiyat

Altın Köşk fiyat

Bilkent’te işlemeli mimarisiyle dikkat çeken ‘Altın Köşk’ adıyla tanınan Kültür Konağı satışa çıktı. Eşyalı ya da eşyasız olarak satılan köşkün fiyatı 10-15 milyon dolar arasında değişiyor.

Uzmanı açıkladı: Türkiye’de altın kültürü değişiyor! Altında yeni ayar dönemi…

Altında beklenen ralli başladı. Düğün mevsiminin başlamasıyla birlikte yatırımcıların yanı sıra vatandaşın da altına olan ilgisinin arttı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Türkiye’de altın kültürünün değiştiğini söyledi. İşte Türkiye’de yeni ayar dönemi.  

Bankalardan altın alanlar yandı! 'İstediğin zaman fiziki olarak al, masraf yok' diyorlar! Sakın inanmayın!

Yatırımcılar bankalararası ve Kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Kapalıçarşı altın alış satış fiyatı ile bankalardaki fiyatlar farklılık gösteriyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, bankalardan altın almayı düşünenlere 'sakın inanmayın' diyerek uyardı.

Beşi bir yerde ne kadar? 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL? 1 Temmuz altın fiyatları 

Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını yalından takip ediyor. Özellikle düğünü olanlar beşi bir yerde altın fiyatını merak ediyor. Peki 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL?

Altında Fed belirsizliği! Harem altın alış satış fiyatı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 25 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın gelecek dönemde atacağı adımlara yönelik belirsizliğin sürmesiyle dalgalı seyrediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın alış satış fiyatı 25 Haziran 2024.

Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Altın almak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın almak isteyen binlerce vatandaş Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor. Son zamanların en trend altını Cumhuriyet altını ise binlerce kişi tarafından satın alınıyor. Peki Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı 2024 kaç lira? 25 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatı 2024! Altın almak isteyenler ters köşe oldu! 21 Mayıs 2024 kuyumcu canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşte olan altın fiyatları, atlın almak isteyenleri ters köşe yaptı. Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? Ata altın kaç lira? 21 Mayıs 2024 kuyumcu altın fiyatları.

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

2024 gram altın 24 ayar fiyatı resmen uçtu! Altın yeni rekora koşuyor! 5 Mart 2024 son dakika altın fiyatları

Altın almak isteyen yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı 24 ayar gram altın fiyatı ise en çok merak edilenler arasında. Peki 2024 gram altın 24 ayar ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 5 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Altın yatırımcıları dikkat! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 10 Aralık 2023 Pazar canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2005 dolardan işlem görüyor. Peki 1 gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira oldu? 10 Aralık 2023 canlı altın fiyatları. 

Altın fiyatları uçmadı adeta fırladı! Altın yatırımcıları hemen bakın! 8 Aralık Cuma altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın son işlem günününü rekorla kapatmaya hazırlanıyor.  Altının ons fiyatı bugün 2030 dolar oldu. Altın uçmadı bugün resmen fırladı. Peki gram, çeyrek ve yarım altın bugüne ne kadar oldu? 8 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın Köşk fiyat Haberi

Altın Köşk fiyat


Davet, düğün ve özel organizasyonlara ev sahipliği yapan Bilkent’teki Altın Köşk, satışa çıktı. 20 yıllık köşk, işlemeli mimarisi ve içinde bulunan kıymetli eşyalarla dikkat çekiyor. Köşkün dekorasyonunda kullanılan 1001 adet eşyanın 28 ayrı saray, köşk ve Anadolu Selçuklu dönemi eserlerinden kopyalanarak hazırlandı. Köşkün inşaatı sırasında Türk, Kazak, Azeri ve İranlı 17 mimar, 7 heykeltraş ve 5 ressam üç yıl boyunca çalıştı. Köşk, Topkapı Sarayı, Yıldız Sarayı, Zeugma Antik Kenti, Bursa Yeşil Türbe, Huber Köşkü gibi yapılardan esinlenerek inşa edildi. İç mekanlarda 22 ayar, dış mekanlarda 23 ayar altın varak kullanıldı. 



10-15 MİLYON DOLAR


İnternet ilanı ile satılığa çıkan Altın Köşk’ün satış işlemlerini yürüten Keller Williams Angora Gayrimenkul Satış Danışmanı Cem Demirci, satış işlemiyle genelde Arap şeyhlerinin ve Güneydoğu’dan aşiretlerin ilgilendiğini belirtti....