28 / 04 / 2024

altın ne kadar oldu

altın ne kadar oldu

Dolar yükseliyor altın geriliyor piyasalarda neler oluyor. Dolardaki sert yükselişin ucu nereye varacak, dolar neden bu denli yükselişe geçti, tarihi rekor ne zaman kırılacak. Para piyasası uzmanı İslam Memiş piyasalardaki hareketliliğin nedenlerini ve tarihi rekorun patlayacağı zaman dilimini açıkl

5 Mayıs 2021 güncel altın fiyatları!

Koronavirüs salgınından etkilenen altın, sabahki verilere göre gram altın 476 lira, çeyrek altın 763 lira, yarım altın ise 1517 liradan işlem görüyor...

Gram altın kaç lira oldu?

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 471,7 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları 8 yılın zirvesinde!

Küresel piyasalarda Kovid-19 pandemisine bağlı önlemlerin öngörülenden uzun süreceğine ilişkin beklentilerin güç kazanmasıyla altın fiyatları ons başına 1.760 doları aşarak 2012 yılının ocak ayından bu yana en yüksek düzeye yükseldi.

Altın fiyatları sakin seyre yöneldi!

Altın fiyatları geçtiğimiz haftaki yükselişin ardından sakin seyre yöneldi.

Gram altın 371 lira seviyelerinde!

Gram altın 370,7 lira, çeyrek altın 609 lira ve Cumhuriyet altını 2.486 liradan işlem görüyor

Çeyrek altın 600 lirayı geçti!

Çeyrek altın tüm zamanların en yüksek seviyelerinde seyrediyor. Gram altındaki yükselişle çeyrek altın fiyatı 603 liraya ulaştı.

Altında koronavirüs etkisi devam ediyor!

Koronavirüsün altın fiyatları üzerindeki etkisi devam ederken, son rakamlara göre gram altının 361 TL'ye çıktığı görüldü.

Gram altın fiyatları ne kadar?

Yeni güne değer kazancı ile başlayan Gram altın 329,9 lira, çeyrek altın 542 lira ve Cumhuriyet altını 2.215 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım  ve tam, Ata altın ne kadar? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 2024 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Altın rekora doymuyor! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, rekordan rekora koşuyor. Haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? İşte son dakika 9 Aralık 2023 altın fiyatları!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarındaki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? İşte son dakika 9 Aralık 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Altın fiyatları yükselişte! Gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1981 dolardan işlem gördü. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

12 Kasım 2023 altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

altın ne kadar oldu Haberi

altın ne kadar oldu

Dolar 24 Haziran'da BDDK'nın aldığı TL cinsinden kredi limtlerine sınırlama koyan uygulamasının ardından 16,35 liraya kadar düştükten sonra 4 Temmuz'la başlayan haftaya yükseliş trendiyle başladı. Dün 17 lira sınırını 1 kuruşla geçen dolar gelen satışlarla bir miktar düşerek 16,96 seviyesine çekilmişti.

Dolar yeni güne yine yükselişle başlayarak 17 lira 23 kuruş seviyelerine geldi. Dolardaki artış oranı yüzde 42 olarak hesaplandı. 

Doların yükselişine nispeten altın fiyatları yerinde saymaya devam ediyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında 1000 lira sınırını geçen gram altının fiyatı 990 lira seviyesinden işlem gördü. Altının onsu 1744 dolardan işlem görüyor. 

 Altının kilogramı ise 975 bin 500 liraya geriledi.

Altın ve dolardaki gelişmeleri yakından incleyen piyasa uzmanı İslam Memiş, açıklanan FED tutanakları kapsamında bankanın faiz artırımına devam edeceğine yönelik adımlarının devamının geleceğini söyledi. ABD'nin...