04 / 05 / 2024

Altın nereye gidecek

Altın nereye gidecek

Altını olanlar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon altını olanlara çok kritik uyarılar yaptı. İşte o uyarılar...

Altın fiyatlarında alım fırsatı! Tarih verildi

Gram ve çeyrek altın almak isteyenler her gün piyasanın nereye gideceğini merak ediyor. Altın fiyatları ile ilgili alım tarihi yavaş yavaş netleşiyor. Fırsat için kritik tarih verildi. İşte tüm detaylar...

Altın alacaklar dikkat! Altında rekor tahmin. O banka tarih verdi

Altın alacak vatandaşlar altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. Ünlü bir banka tarafından altın fiyatları hakkında flaş bir tarih verildi.

'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili 'Dolar nereye gram altın oraya' diyerek gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın rekor üzerine rekor kırıyor! Peki, altındaki yükseliş nereye kadar devam edecek? İşte uzmanından yanıtları...

ABD ekonomisinden gelen son veriler nedeniyle Fed’in faiz artırımlarında frene basacağına ilişkin beklentiler kuvvetlenince altın fiyatları tırmanışa geçti. Ons altın ve gram altın tarihi rekor seviyelerine ulaşırken, yatırımcılar bu trendin daha ne kadar süreceğini merak ediyor.

Altın fiyatları resmen piyasayı böldü! Altını olan herkes şimdi baksın! Altın fiyatları nereye gidiyor?

Altın fiyatları gün gün artış göstererek zirveye yaklaşıyor. Ons altın bugün 1.969 olarak doların hemen dibinde hareket ediyor. Piyasanın gözü kulağı, Fed’in önemle takip ettiği PCE enflasyonu için yapacağı açıklamada.

Uzman isim öyle bir yorum yaptı ki bütün yatırımcıların aklı başından gidecek! İşte altının füze gibi fırlayacağı tarih

Altın ücretlerinde geçtiğimiz hafta ile beraber yaşanan ani yükseliş neticesinde uzman isimler vesilesi ile altın tahminleri yapıldı. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan'dan akılları baştan alan yeni bir tahmin geldi.

Altın fiyatları rekora gidecek! Üç uzman tek tahminde birleşti

ABD istihdam verileri ve bankacılık sektöründe görülen gelişmeler gram altın fiyatlarını da etkiliyor. 1.100 TL olarak görülen gram altın fiyatı 1.145 seviyelerine yükselirken yatırımcılar da uzmanların yaptığı açıklamaları da merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Altın, borsa, dolar, euro… Bu hafta en çok hangisi kazandırdı?

Borsa, altın, dolar, euro… Bu hafta parasını nereye yatıran kazandı? Borsada en fazla kazandıran hangi hisse oldu? İşte 6 Mart haftasında en çok kazandıran yatırım araçları…

Öyle bir yorum yaptı ki bütün yatırımcıların aklı başından gidecek! Altın o seviyeyi görecek

Tunç Şatıroğlu, "Bu yükseliş ABD’de birçok şeyin ücretinin yükselmesine neden oldu. Altın ücretleri para arzı kadar değerlenmiş olsa yüzde 38 yükselişle 2.220 dolar seviyelerinde olması gerekiyor. 

Altın fiyatları nereye gidiyor? Altında yükseliş sürecek mi? Uzmanlar yanıtladı

Küresel piyasalardaki belirsizlikler nedeniyle altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Peki, bu yükseliş daha ne kadar devam edecek? Küresel piyasalardaki bazı risklere dikkat çeken uzmanlar, altında 2023 tahminlerini açıkladı.

Altın fiyatlarının 7 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Uzman Hatice Kolçak o rakamları açıkladı! Aklınız gidecek!

Altın fiyatları ile ilgili değerlendirmeler para piyasası uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının 7 gün sonra kaç lira olacağını açıkladı. İşte o rakamlar.

Gram altın 1400 TL olacak! Hemen buraya bakın! Bunu duyanlar kaplten gidecek!

Altın fiyatı hareket etmeye devam ederken gram altında büyük iddialar geldi. Üç gün sonra tarihi atılım yaşayacak altının gramı 2022 yılını 1.400 TL'yle kapatacak! İşte bütün ayrıntılar...

Altın nereye gidecek Haberi

Altın nereye gidecek

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD’de özel sektör istihdamının son ayda beklentilerin çok altında kalmasıyla ons altın Perşembe günü 1870 dolara çıkmış ve 9 Mayıs sonrası en yüksek seviyeyi görmüştü. 

Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, Cuma günü de gün içinde 1.874 doları test eden altın, tarım dışı istihdam sonrası kazançlarını silerek 1850 doların altını test etti.

Altını olanlar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. Peki altın nereye gidiyor? İşte o analistlerden son dakika açıklaması...
 

GRAM ALTINI OLANLAR GÜLDÜ

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Dolar/TL kurunun Cuma günü 16,54 seviyesini görmesi altının gram fiyatına 2022'nin dezirvesini getirdi ve 993 TL'ye çıktı. 

KASIRGA GELİYOR

JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon yatırımcıların gözdesi gram altın ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Altın fiyatlarını...