18 / 05 / 2024

altın satıp ev almak

altın satıp ev almak

Koronavirüs salgını ve OPEC'teki gerilim altın fiyatlarını yükseltti. Altının fiyatı artarken, altına yatırım yapan vatandaşlar, ellerindeki altınları satıp ev aldı...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

'Kesme altın satılmayacak' iddiasına İslam Memiş'ten ilk ve son açıklama geldi! Altın almak isteyenler dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten, altın yatırımcılarının sıkça tercih ettiği 'kesme altın' ile ilgili son zamanlarda çıkan 'kesme altın satılmayacak' iddialarına yönelik kritik açıklama geldi. Kesme altın satılmayacak mı?  Altın yatırımcıları dikkat...

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Gram altının 3.500 TL olacak diyen İslam Memiş tarih verdi! Altın alıp atmak isteyenlere kırmızı kodla uyarı geldi!

Altın yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Memiş, gram altının 3,500 lira olacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika: Altın fiyatların bugün ne kadar? Tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika

Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda altın fiyatlarının düşüşe geçmesi ile çeyrek altın yatırımcılar tarafından sıkça tercih ediliyor. Ata, tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika...

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Altın zirveden inmiyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 28 Şubat Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zirveden inmiyor. Ons altın bugün 2026 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 28 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

altın satıp ev almak Haberi

altın satıp ev almak

OPEC'deki gerilim ve koronavirüs salgını petrol fiyatlarını düşürdü, altın fiyatlarında yükselmeye sebep oldu. Altın fiyatları son 9 senenin en büyük yükselişini yaşarken çeyrek altın ve gram altın fiyatları rekor seviyeleri gördü. Peş peşe yaşanan rekor artışları yorumlayan sektör temsilcileri ise en başından beri altında bekleyenlerin bu yükselişte altınlarını sattığını ve elde ettikleri kazançlar ile ev ve araba gibi ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade ediyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı, geçen hafta yüzde 4'lük artış göstererek 378 TL'ye, cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 3,85'lik primle 2 bin 508 TL'ye ulaştı.

Bu yükseliş, piyasada iki reaksiyona sebep oldu. Düğün planları olanlar ve altınlarını alamayanların, hem yüksek fiyat hem de salgın nedeniyle bir süre...