15 / 05 / 2024

altınbaş anneler gününe özel indirim

altınbaş anneler gününe özel indirim

Anneler Günü'ne özel hediye ve takılar Albaş'ta yüzde 39'a varan indirimlerle satışta. Anneler Günü için hediye fikri arayanlar Altınbaş'ı yakından takip ediyor. Eşsiz takılar ve değerli taşların yer aldığı koleksiyon Altınbaş resmi sitesinde ve mağazalarda satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Assos Pırlanta fiyat listesi! Anneler gününe özel ekstra yüzde 15 indirim kampanyası başladı!

Assos Pırlanta anneler gününe özel kampanya başlattı. Pırlanta takılarda ekstra yüzde 15 indirim kampanyası devam ediyor. İşte Assos Pırlanta fiyat listesi.

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

Anneler günü hediyesi Zen'den! Pırlanta takılarda yüzde 50 indirim! 0.30 karat pırlanta takılar ne kadar?

Anneler günü hediyesi arayanlar için Zen indirim kampanyası başlattı. 0.30 karat pırlanta takılarda yüzde 50 indirim kampanyası başladı.

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

Vergi borcu yapılandırılmasında son tarih merak ediliyor. Düzenleme ile 2 bin liranın altındaki vergi borçları silinirken, 2 bin liranın üzerindeki borçlara ise eşit taksitler halinde ödeme imkanı tanınmıştı. Peki 2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman?

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Gülaylar altında babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim kampanyası başladı. Altın tesbihten, kol düğmesine kadar en anlamlı babalar günü hediyeleri Gülaylar altında satışta. İşte Gülaylar altın 11 Haziran 2023 fiyat listesi.

English Home'dan Babalar Günü'ne özel 200 TL altı hediyeler

Babalar Günü'nün gelmesine çok az kaldı ve siz hala babanız için bir hediye seçemediniz mi? Hiç telaşlanmayın! Çünkü sizler için Babalar Günü'ne özel oldukça uygun hediye seçenekleri hazırladık. Hemen göz atın!

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

E-ticaret sektörü temsilcilerinin Anneler Günü'nden beklentisi yüksek!

E-ticaret sektörü temsilcileri, Anneler Günü için yapılan internet alışverişlerinin E-ticaret sektörüne de olumlu yansımasını bekliyor.

Turkcell Pasaj'dan Anneler Günü'ne özel hediye çeki fırsatı! 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Turkcell'in online alışveriş sitesi Pasaj, Anneler Günü'ne özel seçili ürünlerde indirim, ücretsiz kargo, vade farksız artı 2 taksit ve hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor. Peki, Pasaj'da hangi ürünlerde indirim var? İşte detaylar... 

Anneler günü hediyesi almak isteyenler baksın! Altın kolye, küpe ve bileklik! Atasay 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

14 Mayıs anneler gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi hediye arayışına girdi. Annenizin hiç unutamayacağı ve baktığında sizi hatırlayacağı bir hediye almak ister misiniz? Atasay anneler gününe özel altın ve pırlanta takılarının fiyatlarını açıkladı.

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

altınbaş anneler gününe özel indirim Haberi

altınbaş anneler gününe özel indirim

Anneler Günü'ne özel hediye arayan milyonlarca kişi Altınbaş'ı yakından takip ediyor. Altınbaş'ta kolye, küpe, yüzük ve bilekliklerde yüzde 39'a varan indirimler sizleri bekliyor! 
Peki pırlanta baget kolye, baget yüzük ve tektaş yüzük fiyatı ne kadar? İşte Altınbaş Anneler Günü'ne özel fiyat listesi...

Pırlanta Baget Kolye4.587 TL
%39 İndirimli Fiyatı

2.990 TL


Pırlanta Baget Yüzük 4.899 TL
%39 İndirimli Fiyatı

2.990 TL

Pırlanta Baget Küpe  7.640 TL yerine;
5.190 TL

Pırlanta Tektaş Yüzük 4.289 TL yerine
%30 İndirimli Fiyatı

2.990 TL


Pırlanta Beştaş Yüzük 6.508 TL yerine
%39 İndirimli Fiyatı

3.990 TL


Pırlanta Lotus Bileklik 4.899 TL yerine
%30 İndirimli Fiyatı

3.429 TL


Pırlanta İncili Kuğu Kolye 5.534 TL yerine
%30 İndirimli Fiyatı

3.874 TL


Pırlanta İncili Kuğu Kolye 3.856 TL yerine
%30 İndirimli Fiyatı

2.699 TL


Altınbaş Life...