27 / 04 / 2024

Altınbaş iskenderun mağazası

Altınbaş iskenderun mağazası

Mücevherat sektöründe adından sıkça bahsettiren Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı. Altınbaş, Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.

Anneler Günü'ne özel Altınbaş'tan özel hediye ve takılarda yüzde 39'a varan indirim! 

Anneler Günü'ne özel hediye ve takılar Albaş'ta yüzde 39'a varan indirimlerle satışta. Anneler Günü için hediye fikri arayanlar Altınbaş'ı yakından takip ediyor. Eşsiz takılar ve değerli taşların yer aldığı koleksiyon Altınbaş resmi sitesinde ve mağazalarda satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Modanisa 6'ncı mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı!

Tesettür giyin markası Modanisa, mağazacılık deneyimini yatırımlarıyla yaygınlaştırıyor. Modanisa, altıncı mağazasını Zeruj Anatolia'da hizmete açtı.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

Kiler GYO Altındağ Dışkapı Mağazası değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Altındağ Dışkapı Mağazası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO Altındağ Dışkapı Mağazası 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Altındağ Dışkapı Mağazası'na ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Altınbaş, Antalya ve İskenderun’da iki mağaza açtı!

Mücevherat sektöründe adından sıkça bahsettiren Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı. Altınbaş, Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.

Altıncı Cadde yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Dekorasyon tutkularını mobilya ve aksesuarla buluşturan Altıncı Cadde 1000 metrekarelik yeni mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

Decathlon'un İskenderun mağazası 6 Nisan'da açılacak!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 16’ıncı mağazası 6 Nisan’da İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Yasemin Özilhan'ın çocuk giyim mağazası 15 Nisan'da açılacak!

İşadamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atılıyor. Dünyaca ünlü çocuk giyim mağazası Carter's'ı Akmerkez'in alt katına taşıyan Özilhan, 15 Nisan'da açılış yapacak.

Sony dünyanın ilk sualtı mağazasını açacak!

Sony telefonlarının su geçirmezliğine öylesine güveniyor ki onları suyun altından almanızı sağlıyor. ony Mobile, dünyanın ilk su altı mağazası Xperia Aquatech’i 3 Aralık’ta Dubai’de açıyor...

Altınbaş iskenderun mağazası Haberi

Altınbaş iskenderun mağazası

Türkiye mücevherat sektörünün lideri Altınbaş, mağaza zincirini genişletmeye devam ediyor. Altınbaş Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı.


Türkiye ve dünyada 93 mağazası ile mücevher tutkunları ile buluşan Altınbaş, yeni mağazaları ile Türkiye’nin moda ve mücevher alanında en seçkin noktalarında olmaya devam ediyor.


Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de açtığı yeni mağazalarıyla seçkin tasarımlarını mücevher tutkunlarıyla buluşturuyor.  Altınbaş, yeni açılışlarla Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.


Hediye, moda, mücevher ve evlilik olmak üzere dört ana kategoriye ve koleksiyon bazlı sunumlara göre düzenlenen yeni vitrin uygulamasıyla Altınbaş,  yeni mağazalarında mücevher tutkunlarının seçim yapmalarını kolaylaştıracak.



Dağyeli...