09 / 05 / 2024

Altınbaş yurtdışı mağazaları

Altınbaş yurtdışı mağazaları

Bu yıl 60’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlayan Altınbaş, Türkiye ve yurtdışında toplam 60 yeni mağaza açacak. İmam Altınbaş, hedef pazarlarının Çin, Hindistan ve Afrika ülkeleri olduğunu söyledi

Anneler Günü'ne özel Altınbaş'tan özel hediye ve takılarda yüzde 39'a varan indirim! 

Anneler Günü'ne özel hediye ve takılar Albaş'ta yüzde 39'a varan indirimlerle satışta. Anneler Günü için hediye fikri arayanlar Altınbaş'ı yakından takip ediyor. Eşsiz takılar ve değerli taşların yer aldığı koleksiyon Altınbaş resmi sitesinde ve mağazalarda satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Altınyıldız Classics mağazalarını açıyor!

Altınyıldız Classics, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattığı mağazalarını yeniden açıyor.

Beymen cadde mağazalarını hizmete açıyor!

COVID-19 mücadelesi kapsamında mağazalarını geçici süreyle kapatan Beymen, Türkiye'de caddelerde bulunan 4 Beymen, bir Beymen Club ve altı NetWork mağazalarını hizmete açıyor.

Tüketicilerin yarısı Koronavirüs sonrası cadde mağazalarını tercih edecek!

GfK araştırmasına göre, her 2 kişiden biri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sona erdiğinde AVM içindeki mağazalar yerine cadde üzerindeki mağazalardan alışveriş yapacak.

Zara İspanya'daki mağazalarını kapatacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs’e karşı önlem olarak Apple’ın ardından Zara'da İspanya'da mağazaları kapatacağını açıkladı...

Apple, Çin dışındaki tüm mağazalarını kapatacak!

Apple, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına önlem amacıyla Çin dışındaki tüm perakende mağazalarını 2 haftalık bir süreyle geçici olarak kapatma kararı aldı...

İnci Deri'nin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı!

İnci Deri’nin mağazalarının tamamına yakını kapandı. Şirketin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı.

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

Altınbaş, Antalya ve İskenderun’da iki mağaza açtı!

Mücevherat sektöründe adından sıkça bahsettiren Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı. Altınbaş, Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.

Zincir mağazalar nüfusu 2 binin altındaki yerde mağaza açmasın!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Istiyoruz ki zincir mağazalar 2 bin nüfusun altındaki yerlerde, mahallelerde, köylerde mağaza açmasın" şeklinde konuştu.

Dev mağazalar büyümek için küçülüyor!

Yurtdışında dev mağazalar açarak büyüyen yabancı zincirler, Türkiye'de strateji değiştirdi. Şirketler, müşteri kaybetmemek ve onlara daha yakın olmak için merkezdeki küçük metrekareli mağazaları tercih ediyor.

Altınbaş yurtdışı mağazaları Haberi

Altınbaş yurtdışı mağazaları


Geçen yılı 120 mağaza ve 698 milyon dolarlık ciro ile kapatan Altınbaş, bu yıl yurtdışına ağırlık verecek. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, 60. yıllarını kutladıkları 2014’te 60 yeni mağaza açacaklarını belirterek, bunun yarısının yurtdışında açılacağını söyledi. Altınbaş Kuyumculuk’un 2014 hedeflerinin açıklandığı toplantıda konuşan İmam Altınbaş,  dünyada 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan mücevher sektöründe 2013’te büyümeyi en yukarıya taşıyan piyasanın Hindistan, en fazla yatırım talebiyle güçlenen ülkenin ise Çin olduğunu belirtti. Türkiye ise markalı mücevheratta dünyada İtalya’nın ardından 2’nci sırada yer alıyor. Altınbaş’ın verdiği bilgilere göre dünyanın yıllık altın talebi 2 bin 500 ton ve Türkiye bu talebin 300 tonluk bölümünü oluşturuyor. 2013’te 2 milyar 250 milyon dolarlık ihracat yapan Türkiye mücevher sektöründe 5 bin üretici, 35 bin kuyumcu...