02 / 05 / 2024

Altıncı Cadde iletişim

Altıncı Cadde iletişim

Orijinal tasarımlar ve ithal koleksiyonlardan oluşan ürünlerini farklı konsept ve temalarla müşterilerinin beğenisine sunan Altıncı Cadde, özel ithal ürünlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesini kaçırılmayacak indirimlerle fırsata çeviriyor.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 

Torkam E5 iletişim bilgisi!

Torkam E5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Torkam İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede 234 rezidans daire, 117 ofis ve 310 cadde dükkanı bulunuyor. 

Sur Cadde iletişim!

Sur Cadde iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Cadde projesi Kepez Santral Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Altıncı Cadde'den ücretsiz iç mimarlık hizmeti!

Altıncı Cadde, kişiye özel iç mimari proje tasarım hizmetini de ekledi. Müşteriler Trump Towers AVM, Bodrum mağazalarında ve altincicadde.com'da hizmetle bulaşacak.

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde'den yeni proje!

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim!

442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Manzaram Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar Şubat ayında başlayacak. Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Altıncı Cadde yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Dekorasyon tutkularını mobilya ve aksesuarla buluşturan Altıncı Cadde 1000 metrekarelik yeni mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

Altıncı Cadde iletişim Haberi

Altıncı Cadde iletişim

Mobilyadan aksesuara, ev tekstil ürünlerinden ev elektroniğine uzanan geniş ürün yelpazesi ve ev dekorasyonunda trendleri yansıtan koleksiyonlarıyla büyük ilgi gören altincicadde.com, evinde tarzını göstermek isteyen herkesi Trump AVM’deki mağazasına bekliyor.


Evine neşe ve tarz katmak isteyenlere büyük fırsat!


Orijinal tasarımlar, exclusive ürünler ve ithal koleksiyonlardan oluşan ürünlerini farklı konsept ve temalarla müşterilerinin beğenisine sunan Altıncı Cadde, özel ithal ürünlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesini kaçırılmayacak indirimlerle fırsata...