04 / 05 / 2024

Altincicadde irtibat

Altincicadde irtibat

Ev dekorasyonunda şık, seçkin ve rahat alışverişin adresi Altincicadde.com, özel bir koleksiyonla dünyaca ünlü markaların mobilya ve aksesuar ürünlerini tüketiciyle buluşturan Cumba’nın Bodrum mağazasında yer alacak...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Elazığ'da kira yardımı ödemeleri başladı!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca depremin yaşandığı bölgede açılan iletişim ve irtibat ofislerine 30 binden fazla vatandaş başvuru yaptı. Kira yardımı için başvuruda bulunan depremzedelere de ödemeleri yapılmaya başlandı...

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

TOKİ'den eğitime destek!

Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi'nin Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde inşa edilecek olan hizmet ve irtibat binası, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya iniyor!

İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm tıkanınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaşanan mağduriyetleri giderecek. Bakanlık sorunların hızlı şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla irtibat ofisi açılacağını bildirildi. 

Altıncı Cadde'den ücretsiz iç mimarlık hizmeti!

Altıncı Cadde, kişiye özel iç mimari proje tasarım hizmetini de ekledi. Müşteriler Trump Towers AVM, Bodrum mağazalarında ve altincicadde.com'da hizmetle bulaşacak.

Sakarya Erenköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Adapazarı Belediyesi Evrenköy Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi’ne başlıyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Evrenköy’de irtibat bürosu kuruldu.

Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'nde acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergahlara isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

Altincicadde irtibat Haberi

Altincicadde irtibat

Orjinal tasarımlar ve exclusive ürünlerden oluşan farklı koleksiyonlarla ev dekorasyonunda alışveriş anlayışını değiştiren www.altincicadde.com, kişisel tarzlarını evlerine yansıtmak isteyen dekorasyon tutkunlarının vazgeçilmezi olarak dikkat çekiyor. Online alışveriş rahatlığında dünya dekorasyon trendlerini takip edebileceğiniz altincicadde.com, yenilikçi projeleri ve işbirlikleri ile de dikkat çekiyor. Son olarak ithal markaları ve kendi koleksiyonları ile seçkin bir beğeniye hitap eden Cumba Selection ile işbirliği yapan altincicadde.com, 7 Ağustos’tan itibaren Cumba mağazasında yaz dekorasyonu için yenilik arayan Bodrumlularla buluşuyor.


Altincicadde.com’un birbirinden şık ve konforlu ürünlerini henüz deneyimleme fırsatı bulamadıysanız, bu hoş ve stil sahibi mobilya ve aksesuarların keyfini tatilinizi yaparken çıkarabilirsiniz!


Ayrıca çok yakın zamanda Cumba Selection ürünleri  www.altincicadde.com ‘da  yer alıyor...