03 / 05 / 2024

altında neler olacak

altında neler olacak

Altının efendisi İslam Memiş, 1000 liranın altına düşen gram altın için çok net bir rakam verdi. Peki altın düşecek mi, yükselecek mi? Altını olanlar hemen şimdi bakın...

Altında mayıs sinyali! Bu ay altın fiyatları ne olacak? İslam Memiş sır gibi saklanan o bilgiyi verdi!

Altın fiyatları düşecek mi? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılırken, İslam Memiş'ten sır gibi saklanan bilgiyi verdi. Altında mayıs sinyali geldi. Altın fiyatları bu ay nasıl olacak?

Chery'den ucuz otomobil furyası! 1 milyon liranın altında olacak

Chery Group Türkiye’de otomobil piyasasını sarsmayı planlıyor. Çinli marka, önümüzdeki yıl getireceği Tiggo 4 modeliyle 1 milyon liranın altında kalacak cazip fiyatlarla pazarda daha erişilebilir hale gelecek. İşte tüm detaylar...

Uzman isim uyardı: Altında çok büyük patlama olacak! O seviyeye dikkat

FED tarafından açıklanan faiz kararı sonrasında, altın piyasasında neler olabileceği merak edilmeye başlandı. 32 yıllık borsacı Devrim Akyıl, katıldığı bir televizyon programında altınla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor

Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor kırdı. 25 TL'ye yükselen doların daha yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak

Dünyaca ünlü analist Edward Meir, altında tehlike çanlarının çaldığını belirterek, altın fiyatlaırının 14 gün içinde nasıl olacağını açıkladı.

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü dolar kurunda. Seçimden sonra doların ne olacağı merak ediliyor. 1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın!

İslam Memiş’ten flaş iddia! Seçimler ikinci tura kalırsa piyasalarda neler olacak?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten seçim sonrası için büyük ilgi gören tahmin ve yorum geldi. Bugün yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması halinde piyasalarda neler olabileceğine ışık tutan İslam Memiş, gram altında ters köşe bir tablonun meydana gelebileceğini ifade

Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar olur, dolar ne olur? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Seçim sonrası dolar 25 TL olacak! Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim sonrası doların 25 TL olacağını söyledi. Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

Seçim sonrası döviz ve altın fiyatları nasıl bir seyir izleyecek? İşte ünlü ekonomistten seçim senaryoları!

Seçim öncesi artan belirsizlik ve endişeler ile yatırımcıların döviz ve altına yöneldiğini söyleyen ünlü ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, bu nedenle döviz ve altınında yükseldiğini belirtiyor. Peki, ya seçim sonrası döviz ve altında neler olacak? İşte o sorunun cevabını ünlü ekonomist verdi…

altında neler olacak Haberi

altında neler olacak

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve her tahmini tek tek tutan Altının efendisi İslam Memiş, 1.000 TL'nin altını gören gram altın için çok net konuştu. Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada bundan sonra olacakları da bir bir sıraladı. 

Altının efendisi İslam Memiş, 1000 liranın altını gören gram altın için net rakam verdi. Peki altın düşecek mi, yükselecek mi? 1 gram bile altını olanlar hemen bakın...

Medyatava'da yer alan habere göre, Piyasa Kahini İslam Memiş'ten ekranlarda 1000 liranın altına kadar inen gram altın için son dakika açıklamaları geldi.

İslam Memiş söz konusu değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığına bir defa daha değinerek, tedirgin, gergin, diken üstünde bir piyasa olduğunu söyledi.  Aktarılan detaylara göre, Fed'in faiz artırımlarıyla yatırım araçları dolar karşısında değer kaybetse de...