27 / 04 / 2024

altındağ Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi

altındağ Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşıyor!

TÜİK 2022 yılı İstatistik ile Aile verilerini bugün ortaya koydu. Bu oranlara göre, geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşamaya çalışıyor. İşte detaylar!

Ankara Altındağ'daki 50 metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Altındağ Belediyesi; Beşikkaya, Feridun Çelik, Hacettepe ve Peçenek Mahallesi'nde halk sağlığını tehdit eden 50 metruk yapıyı yıktı.

Yüzde 2'nin altında konut kredisi veren bankalar!

Özel bankaların konut kredisi faiz oranları son günlerde hızla düşmeye başladı, yüzde 2’nin altında konut kredisi faiz oranı sunan banka sayısı beşe yükseldi. 

Altındağ Çamlık Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Çamlık Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Altındağ'a 2 yeni aile sağlığı merkezi daha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, ilçeye iki yeni aile sağlığı merkezi daha kazandırıyor.

Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evi beton altında kaldı!

Oyuncu Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evinin duvarı yıkıldı. Dudarık’ın kardeşi yan taraftaki inşaat çalışması sırasında yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

Ankara Altındağ'da 2018 yatırım yılı olacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, yıl sonuna kadar kültür merkezi, park, aile sağlığı merkezi, anaokulu gibi yatırımlara ara vermeden devam edecek.

Ankara Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Altındağ Beşikkaya'ya yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Mahallesi'nde yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. Merkezin 2017 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Bu zamana kadar görevi olmamasına rağmen eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Altındağ Belediyesi, bir eğitim kurumunu daha hizmete açtı. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan ve bu yıl eğitim-öğretime başlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi mütevazi ancak coşku dolu bir törenle açıldı.

Altındağ projelerinde son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, güne hızlı bir başlangıç yaptı. Önce Beşikkaya Mahallesi’ndeki at maneji inşaatını gezen Başkan Tiryaki, daha sonra Doğantepe Mahallesi’ne yapılacak olan parkın son durumu hakkında bilgi aldı.

Altındağ Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara ili, Altındağ ilçesi, Beşikkaya Mahallesinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak. İhalelerin toplam bedeli 163 milyon 860 bin 26 TL olarak belirlendi.

Altındağ Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 32 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılına yetiştirdi.

altındağ Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi Haberi

altındağ Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi


İlçeye kazandırdığı yatırımlarını birer birer hizmete açan Altındağ Belediyesi,  Beşikkaya Mahallesi’nde hayata geçirdiği Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Servisi’nin açılışı yapıldı.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde yapılan açılış törenine Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Ankara İl Halk Sağlığı Müdürü Doğan Akdoğan, Ankara İl Sağlık Müdürü Kamil Türkmen, Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, meclis üyeleri de katıldı.


“Altındağlılar bizi yalnız bırakmadı”


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklama şunları söyledi:


” Ankara’nın böyle sıcak bir gününde buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadınız. Sizin destekleriniz sayesinde Altındağ değişti, daha modern bir hale geldi. Bizler Altındağ’da bu tesisleri yaparken sizlerden güç aldık. Altındağ Belediyesi olarak, her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına dönük yatırımlar yapıyoruz. Şu an inşaatı devam etmekte olan 5 tane daha...