20 / 05 / 2024

Altındağ gülpınar yeni cami

Altındağ gülpınar yeni cami

ALTINDAĞ Belediyesi, ihtiyaçlara yönelik yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Gülpınar, Feridun Çelik ve Çamlık mahallelerine yapılan camilerin inşaatı hızla devam ediyor.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Altında sert düşüşler bekliyorum diyen İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''altında yeni düşüşler bekliyorum'' diyerek yeni trendi açıkladı. Görmeyen, duymayan kalmasın!

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son dönemlerde sert düştü. Rekordan rekora koşan gram altın ons altının gerilmesi ile değer kaybetti. Bugün ise altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları...

Altın kolları sıvadı! Gram altında yeni rekor göründü! Gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Ons altındaki yükseliş gram altını yeni rekora götürdü. Güne 1176 liradan başlayan gram altında yeni rekor göründü!  Gram altın gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken gözler yeni rekora çevrildi. Gram altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek.

Altında yeni rekor! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, bugün altında yeni rekor görüldü. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

ABD’den gelen veri şok etti! Gram altında akşam saatlerinde yeni bir rekor daha kırıldı!

Gram altın bugün güne yeni rekorlarla başladı ancak akşam saatlerinde açıklanan bir veri, bu yatırım aracının yeni bir rekora imza atmasına yol açtı. İşte akşam saatlerinde altın piyasalarında yaşanan şok gelişmeler!..

Altın fiyatları yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Gram altında yeni rekor! Koşun hemen

Yılın son günlerinde altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Dün ons altın 1.833 dolara kadar yükselirken gram altın 1.100 TL seviyesini geçti. Peki altın fiyatları yükselecek mi? İşte net yanıt! Tüm bildiklerinizi unutun! Gram altında yeni rekor rakam! Koşun hemen...

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayışına girdi. Altın takı almak isteyenler için, indirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı! 

Son dakika altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı. İşte o rakamlar...

İşte İslam Memiş'in altında gösterdiği yeni zirve!

ABD enflasyoın verilerinin beklentinin altında gelmesiyle yükselişe geçen altın 1044 TL'ye kadar yükseldi. Yaşanan son gelişmeleri yorumlayan İslam Memiş ise dudak uçuklatan bir tahminde bulundu.

Altındağ gülpınar yeni cami Haberi

Altındağ gülpınar yeni cami

ALTINDAĞ Belediyesi, ihtiyaçlara yönelik yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Gülpınar, Feridun Çelik ve Çamlık mahallelerine yapılan camilerin inşaatı hızla devam ediyor.


DAHA ÖNCE 8 CAMİ YAPILDI

Altındağ Belediyesi tarafından ilçeye şu ana kadar 8 mahalle camisi inşa edildi. Altındağ'da mahalle camilerini dönemini başlatan Başkan Veysel Tiryaki, Karapürçek, Alemdağ, Beşikkaya, Gültepe ve Altınköy Açık Hava Müzesi'ne toplamda 8 mahalle camisi kazandırdı. Gülpınar ve Feridun Çelik mahallelerindeki camilerin inşaatı yeni başlarken, Çamlık mahallesine yapılan caminin inşaatı bitmek üzere. Başkan Tiryaki, mahalle camileri için vatandaşın yoğun talepte bulunduğuna dikkat çekti.


CAMİLER KADAR OKUL DA YAPIYORUZ

İhtiyaçlara yönelik yatırımlar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Tiryaki, daha önce Altındağ'a 11 anaokulu kazandırdıklarını, bir lise inşaatının da bu yıl içinde biteceğini belirtti. Başkan Tiryaki, Çamlık Mahallesi'nde yapımı devam eden caminin 1...