01 / 05 / 2024

altındağ kapalı semt pazarları

altındağ kapalı semt pazarları

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Aydınlıkevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı için düğmeye basıldı.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Ankara Altındağ'da kat karşılığı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, dükkan + kapalı otopark kullanımlı kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 9 Ağustos'ta yapılacak..

Konyaaltı kapalı semt pazarı 2017'de açılacak!

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarının sonuna geldiklerini söyledi.

Antalya Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yenileniyor!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, eskiyen çatısı nedeniyle tehlike oluşturan Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarına başladı.

Altındağ’a yeni kültür merkezi ve kapalı pazar yeri!

Mesaisine her gün erkenden başlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, şantiyeleri denetledi. Başkan Tiryaki, Altındağ’a bambaşka bir soluk kazandıracak yatırımları yerinde inceledi.

Altındağ Aydınlıkevler kapalı pazar yerine kavuşuyor!

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.

Kayseri Mimarsinan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temeli atıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrasında Mimarsinan Demokrasi Mahallesi’nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temel atma töreninde mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

THK'dan Ankara Altındağ'da satılık daire ihalesi 9 Mayıs'ta!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Altındağ'da bulunan daireyi satışa çıkardı. 100 metrekarelik dairenin ihalesi 09 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat: 14.30’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Ankara Altındağ'da 4 mahalleye kapalı pazar inşa edilecek!

ALTINDAĞLILAR için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.

THK'dan Ankara Altındağ'da satılık daire!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Altındağ'da bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairenin ihalesi 15 Nisan 2016 Cuma günü saat: 14.30’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Altındağ’a 2 yeni yatırım!

Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karapürçek Mahallesi’ndeki “Çok Kapsamlı Aile Sağlık Merkezi” ve “Semt Hizmet Binası” açıldı. Başkan Veysel Tiryaki: “Hizmet ihtiyacı neredeyse, biz oradayız” dedi.

altındağ kapalı semt pazarları Haberi

altındağ kapalı semt pazarları


Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Aydınlıkevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı için düğmeye basıldı.


Yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik bir alana sahip olan Aydınlıkevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı,  dükkanları, tezgahları, içerisindeki konforu ve çevre düzenlemesiyle Aydınlıkevler ve çevre mahallelerinde oturanların ilk alışveriş durağı ve sosyalleşme alanı olacak.


Konforlu alışveriş için her şey düşünüldü 


Mahalle sakinlerinin rahat ve güvenli bir biçimde alıveriş yapabilecekleri halin iç ve dış dekorasyonunda her detay büyük bir titizlikle düşünüldü. Büyüklükleri 10 ile 30 metrekare arasında değişen, her biri bağımsız ve kepenkli 43 adet dükkanın bulunacağı Kapalı Semt Pazarı, havalandırma ve aydınlatma sistemleri ile oldukça konforlu… Ayrıca kolayca temizlenebilen ızgara sistemi sayesinde vatandaşlar,  temiz ve...