24 / 07 / 2024

altındağ kuzey ankara imar planı

altındağ kuzey ankara imar planı

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Altındağ Etabına ait 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri 8 Haziran'da askıya çıktı...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi Ankara'da 3 gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Hacettepe, Necatibey ve Battalgazi'de yer alan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satıyor! 40 milyon TL'ye!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Anıttepe Mahallesi'nde yer alan kagir apartman ve arsasını satıyor. İşte fiyatı...

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Kuzey Ankara Girişi Altındağ imar planı değişikliği askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Altındağ Etabı'na ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Altındağ Çinçin Mahallesi’nde 2 dev tesis açılıyor!

Altındağ Belediyesi, “Ankara’nın Teksas’ı” olarak nitelendirilen Çinçin Mahallesi’nde hayata geçirdiği 2 dev tesisi bugün açıyor.

Altındağ Sabır Cami hizmete açıldı!

Altındağ Belediyesi, Ankara’ya kazandırdığı mahalle camilerine bir yenisini daha ekledi. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan Sabır Camii, dualar eşliğinde açıldı, Sabır Camii, bölgedeki eksikliği ortadan kaldırdı.

Kuzey Ankara Girişi Altındağ Etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Altındağ Etabına ait 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri 8 Haziran'da askıya çıktı...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyat 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyat 2015 kapsamında daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede yer alan 93 adet konut kurayla satılıyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura başvurusu!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura başvurusu 12 Mart'ta başlayacak. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılan projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi 2015 kapsamında 68 adet konut satışa sunuluyor. Projede alanları 74,76 ile 106,31 metrekare arasında değişen konutlar bulunuyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ fiyatları!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor. Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılacağı projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

altındağ kuzey ankara imar planı Haberi

altındağ kuzey ankara imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 14 Mayıs 2015 gün ve 1022 sayılı kararı ile onaylanan, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Altındağ Etabına ait 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri 8 Haziran 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı 8 Temmuz 2015 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı 1 için tıklayın


İmar planı 2 için...