05 / 05 / 2024

Altındağda 30 bin gecekondu yıkıldı

Altındağda 30 bin gecekondu yıkıldı

ANKARA'DA kentsel dönüşümün öncüsü Altındağ Belediyesi, kaçak yapılara göz açtırmıyor. Bugüne kadar Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımlar esnasında aldığı önlemlerle de halk sağlığına dikkat ediyor...

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Hatay'da 30 bin 749 kalıcı konutun inşaatı tam gaz!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da, temeli atılan toplam 30 bin 749 kalıcı konutun inşası tam gaz sürüyor.

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Suzuki'de 200 bin liraya varan kredi avantajı ya da 30 bin liralık takas desteği!

Ekim ayı kampanyasını duyuran Suzuki, Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modelleri 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi ya da 30 bin TL’lik takas desteği imkanı sunuyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Altındağ'da 30 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara 9. İcra Dairesi, Ankara İli, Altındağ İlçesi, Karacaviran Mahallesi'nde bulunan matbaa binasını 30 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Altındağda 30 bin gecekondu yıkıldı Haberi

Altındağda 30 bin gecekondu yıkıldı

ANKARA'DA kentsel dönüşümün öncüsü Altındağ Belediyesi, kaçak yapılara göz açtırmıyor. Bugüne kadar Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkımı gerçekleştiren, Altında Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşümün merkezlerinden biri olan Çalışkanlar Mahallesinde yıkımların son sürat devam ettiğini belirtti. Mahalle de daha önce 300 gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, bu bölgede çalışmalarını hızlandırdı. Vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendiren Belediyesi, yine mahalle sakinleriyle işbirliği yaparak yıkım gerçekleştirdi. 


KAVGASIZ GÜRÜLTÜSÜZ YIKIM 


Gecekondu sakinleriyle işbirliği içinde çalışan belediye, gürültüsüz bir yıkım gerçekleştirdi. Yıkımlar esnasında aldığı önlemlerle de halk sağlığına dikkat...