04 / 05 / 2024

Altındağda imar planları

Altındağda imar planları

Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün olmadığını belirten Tiryaki "imar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor' dedi.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın Karacasu'da imar planları değişiyor!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafında 18 yılın ardından ilk kez imar planı değişikliğine gidiliyor. 18 yıldır değişmeyen imar planları detaylı  bir şekilde değiştirilecek.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Ankara Altındağ'da 2.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 415 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Altındağ ve Çamlıkule’nin imar sorunu meclis gündeminde!

İzmir Bornova Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Başkan Mustafa İduğ’un başkanlığında toplandı. Toplantıda  imar planlarıyla ilgili AK Parti Grubu adına Sait Tatlı ve Selma Kısa’nın verdiği önergeler damga vurdu. 

Altındağda imar planları Haberi

Altındağda imar planları

Altındağ'a yeni okullar kazandırmak, çocukların daha iyi koşullarda okumasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, okul alanlarını işgal eden yüzlerce gecekonduyu ortadan kaldırdı. 

"Bu zamana kadar Güneşevler. Aydınlıkevler, Battal Gazi, Gülpınar, Feridun Çelik, Karapürçek-1, Karapürçek-2, Alemdağ. Başpınar, Karakum ve Yıldıztepe mahallelerinde hizmete açtığımız 11 anaokulu için 367, Altındağ'ın çeşitli mahallelerindeki 14 okul için ise 612 gecekondu yıktık." diyen Başkan Tiryaki, yeni okul alanları açmak için yıkımların süreceğini belirtti.

'KARARLI TAVRIMIZLA YIKIMLARDAN HİÇ ÖDÜN VERMEDİK, VERMEYECEĞİZ'


Altındağlı çocukların eğitimine büyük öneın verdiğini her fırsatta dile getiren Başkan Veysel Tiryaki "Altındağ Belediyesi olarak, sadece yasada yazan görevlerimizi yerine getiririz, başka da bir işe karışmayız demedik. Elimizi taşın altına koyduk. Benim bu ilçeye ve bu cenin çocuklarına karşı sorumluluğum var. 

Onların daha iyi şartlarda okuması benim...