05 / 05 / 2024

altını olanlar ne yapmalı

altını olanlar ne yapmalı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamada Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz kararını, olası sonuçları ve ortaya çıkacak senaryolar karşısında yatırımcıların nasıl davranması gerektiğini anlattı. İslam Memiş açıklamasında gram altına da değindi.

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

24 Eylül 2023 altın fiyatlarında son dakika! Altın bugün ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın!

24 Eylül 2023 altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri pek çok yatırımcının gündeminde yer alıyor. Peki altın bugün ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tepetaklak oldu. Dün 1927 dolardan işlem gören ons altın bugün 1921 dolara geriledi. Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı. Bugün gram altın ne kadar oldu? Acil bakın. Son dakika altın fiyatları.

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

Altını olanlar aman dikkat! FED kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları

Altını olanlar aman dikkat! FED kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

Altının kaderi yarından sonra resmen belli olacak! Nefesler tutuldu! 1 gram bile altını olanlar dikkat!

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları yatay seyrine devam ederken yarından sonra açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararı altının kaderini belirleyecek. Peki altın fiyatları ne olacak? 1 gram bile altını olanlar dikkat!

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonalr yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın bugün yükseldi! Altını olanlar acil baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Haftanın başından itibaren düşüşe geçen altınfiyatlarında bugünn rüzgar tersine döndü. Altını olanlar acilen baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından anlık olarka takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken bayramdan sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altını olanlar aman dikkat! Altın bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 anlık altın fiyatları

Altını olanlar aman dikkat... Altın bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 anlık altın fiyatları...

Elinde altını olanlar dikkat! Açıklamalar ard arda geldi! Altın yatırımcılarına büyük uyarı

Gram altın ücretleri yükselişe geçerken, uzmanlardan da çok önemli değerlendirmeler geldi. Elinde altını olanlar ise o seviyelere dikkat! Altınlarınız elinizde eriyebilir. TD Securities analistleri piyasalarla alakalı bakın ne uyarılar yaptı?

altını olanlar ne yapmalı Haberi

altını olanlar ne yapmalı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, youtube kanalında Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz kararının piyasalara olası etkileri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uzman İslam Memiş açıklamasında gram altına da değindi.

İSLAM MEMİŞ NE DEDİ?

Uzman İslam Memiş yaptığı açıklamada "Önceki gün sert düşüşler yaşandı. Gram altında 900 liranın üzerinde alım yapılmaması konusunda uyarılarım vardı. Sabredip bekleyenlere ne mutlu, alanlara ise geçmiş olsun. FED'in kararının ardından Merkez Bankası da kendi faiz kararını yarın açıklayacak.

FED toplantısından 25 baz puanlık bir faiz artırımı ve şahin tonda bir açıklama bekliyorum. Sadece söylemlerle piyasayası yönlendirmeye devam edecektir. Yıl içinde 4 kez 25 baz puan faiz artırımıyla bu yılı bu şekilde devam ettirebilir diye tahmin ediyorum. Ancak şunu da ifade etmem gerekiyor ki FED'in faiz kararı...