04 / 05 / 2024

altının ekonomiye kazandırılması

altının ekonomiye kazandırılması

İstanbul Altın Rafinerisi, yastık altında olan altınların ekonomiye kazandırılmasına ilişkin çalışmaları doğrultusunda Merkez Bankası ile iş birliği yaptı. Yastık altında altını olanlar bunu yaptıklarında yüzde 3 kazançlı çıkacak. İşte yeni gelişmenin ayrıntıları...

Yastık altı altınlar için düğmeye basıldı: Yeni düzenleme devrede!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şubat ayında yaptığı açıklamasında Türkiye’de yaklaşık 5 bin ton altının yastık altında tutulduğunu ve bu altınların ekonomiye kazandırılması için yeni bir uygulamanın başlatılacağını duyurmuştu. Altında yeni dönem başladı...

Altında devrim niteliğinde değişiklik! Yeni dönem başlıyor!

Bugün itibarıyla Türkiye'de yastık altına alınan 300 milyar dolar değerindeki 5 bin tonluk altının ekonomiye kazandırılması için Türk Lirası (TL) mevduatına dönüştürülmesine destek uygulaması bugün başlıyor.

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!

Yaklaşık olarak 5 milyon ton altının yastık altından çıkartılarak ekonomiye kazandırılmasını sağlayacak modelde son hazırlıklar yapılıyor.

İmar Yasasına Takılanlar Derneği: Meclis'e sunulan teklif güvenli binaların kayıt altına alınmasını kapsıyor!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Türkiye'nin X sosyal medya hesabından imar barışı ile ilgili bir paylaşım yapıldı ve "Sunulan kanun teklifinde Afet Risk Analiz Raporu alınarak güvenli binaların kayıt altına alınmasını, ekonomiye kazandırılmasını kapsamaktadır" denildi. İşte ayrıntılar...

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Yedieminlerde bulunan araçların satışında yeni düzenleme...

Yediemin otoparklarındaki atıl duran 1,5 milyon hacizli aracın ekonomiye kazandırılması için uygulamaya sunulan düzenlemede yarın yeni aşamaya geçileceği açıklandı. Bu kapsamda, vatandaşlar yarından itibaren 10 gün içinde araçlarını geri alabilecek. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 

Yastık altında altını olanları sevindirecek gelişme!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yastık altı altınlar hakkında oldukça dikkat çekici bir analizde bulundu ve bu altınların ekonomiye kazandırılma yöntemlerini ayrıntılı bir şekilde ele aldı. 

Yastık altında altını olanlar dikkat! Harekete geçiliyor

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya geldi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yeni adımlar atılacağı ifade edildi.

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar yerle bir oldu! 5 Ağustos Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatlarının gözü dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerindeydi. Verilerin açıklanması ile altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Fiyatlar resmen yerle bir oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 5 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

307 noktadan teslim alınan 2 bin 253 hurda araç ekonomiye kazandırıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  tarafından 2023'ün ilk yarısında Ömrünü Tamamlamış Araç Bertaraf Takip Sistemi (ÖTA) üzerinden hurdaya ayrılan 2 bin 253 araç, lisanslı tesislerde ekonomiye kazandırıldığı bildirildi.

altının ekonomiye kazandırılması Haberi

altının ekonomiye kazandırılması

İstanbul Altın Rafinerisi tarafından yapılan açıklamaya göre, daha önce Ziraat Bankası, Vakıf Bank, Halk Bankası, Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası olmak üzere 5 kamu bankasının yanı sıra İş Bankası, Akbank, Emlak Katılım ve Denizbank'ın dahil olduğu 9 bankanın iş birliği ile uygulamaya alınan Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KADSİS) projesi için genişletilme kararı alındı.

YÜZDE 3 KAZANACAKSINIZ

KADSİS kapsamında altınını gram altın olarak bankaya yatıran vatandaşlar, istediklerinde Fiziki Altın Tasarruf Sistemi (FATSİS) uygulamasına geçerek Merkez Bankası güvencesi ile yıllık altın bazında en az yüzde 3 ek getiri fırsatı kazanmış olacak.