18 / 05 / 2024

Altınkale İnşaat yeni projesi

Altınkale İnşaat yeni projesi

Yeşilbayır bölgesinde 25 dönüm alanda 38'i bahçe dubleks olmak üzere toplam 162 lüks konut yapacaklarını belirten Şirketin sahibi Hasan Çiçek, 'Yeşil Mahalle' projesinin yaklaşık 29 milyon TL'ye mal olacağını kaydetti...

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

Altınlarını satanlara kötü haber! Yerine koyarız devri bitti! İslam Memiş gram altın için yeni rakamı verdi

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram atın Kapalıçarşı fiyatı 1300 TL'yi geçerken İslam Memiş'ten ''Yerine koyarız devri bitti'' açıklaması geldi. Altınlarını satanlara kötü haber! İşte gram altında gelecek yeni seviye...

Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Altın fiyatlarındaki son dakika  gelişmeler  yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tok tarafından kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

Yastık altındaki altınlarınız için yeni dönem: Altın ve dolar düşse de önemli değil

Yastık altındaki altınların korunması için yeni bir dönemi başlatan Merkez Bankası ile iş birliği yapan İstanbul Altın Rafinerisi yatırımcıları bilgilendirdi. Bu sistemle altın ve dolar düşse de önemli değil, yatırım korunacak...

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Silivri'de Andrıs Mıezıs tarafından kuruldu.

Altınkale İnşaat yeni projesi Haberi

Altınkale İnşaat yeni projesi

Antalya'da 'Yeşil Mahalle' kuruluyor. Yağmur sularının depolanacağı, enerjinin güneşten sağlanacağı, buharla otomobillerin temizleneceği mahalleyi Altınkale İnşaat yapacak. Şirketin sahibi Hasan Çiçek, bu mahalleyi kurmak için Uluslararası Sertifikasyon Kuruluşu'na başvurduklarım söyledi. 


Yeşilbayır bölgesinde 25 dönüm alanda 38'i bahçe dubleks olmak üzere toplam 162 lüks konut yapacaklarını belirten Çiçek, 'Yeşil Mahalle' projesinin yaklaşık 29 milyon TL'ye mal olacağını kaydetti. 


Yeşil Mahalle'deki ortak kullanım alanlarının elektrik enerjisini 3 bin 800 metrekare alanda kurulacak güneş panellerinden elde edileceğini anlatan Çiçek, şöyle devam etti: "Atık suyumuzu rehabilite edip tekrar değerlendireceğiz. Yağmur sularmı depolayacağız. Üstün yalıtım hesaplarımız var. Isıtma ve soğutmada olağanüstü verim alacağız. 


Çevreci özellikleri nedeniyle Türkiye'de bir ilk olacak. Kulüp yönetim sistemiyle döner sermaye ile işletilen outlet uygulaması yapılacak. Şehir kulübü olarak düşünürsek, Altınkale Premium Life...