30 / 06 / 2024

altınları bankaya yatırmak mantıklı mı

altınları bankaya yatırmak mantıklı mı

İAR Yönetim Kurulu Başkanı Esen, yastık altı olarak tabir edilen altınlar hakkında, "Evde durduğunda değerlenmeyen altınınız, bankada durduğunda değerleniyor" dedi.

Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etti! Altınlar kapış kapış satılıyor! Reşat altını ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlar

Altına talep her geçen gün artıyor. Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ederken, altınlar kapış kapış satılıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Elimizdeki altınları satalım mı, bekletelim mi? Ekonomist Ramazan Kurtoğlu uyardı! Bunu yapan çok pişman olacak

Son zamanlarda altın fiyatları düşmeye başladı. Yatırımcılar, bu durum karşısında endişelenerek altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan açıklama geldi. 

Altınlarımı şimdi satıp düşünce tekrar alsam olur mu? Ünlü ekonomist cevap verdi

Altın fiyatlarında yaşanan düşüş eğilimi vatandaşın kafasının karıştırmış durumda.  Ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu “Altınlarını satıp daha sonra tekrar almayı düşünenlerin” sorduğu soruya bakın nasıl cevap verdi.

Yastık altı altınlar takip edilecek! Altın alırken kimlik gösterme uygulaması geliyor!

Altın alımı yaparken kimlik gösterme uygulaması geliyor. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan açıklama yaptı ve devlet artık yastık altı altınları takip edecek diye belirtti.

Altınlarımızı bozduralım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bu hafta altın fiyatları böyle olacak!

Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarının daha düşüp düşmeyeceğini merak ederken, İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, bu hafta altın fiyatlarının nasıl olacağın açıkladı.

Altın alanlar şu anda zararda mı? Uzmanı açıkladı! Altın yatırımcıları dikkat!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2.492 lira olurken, daha önce altın alan yatırımcılar zarar edip etmediklerini merak ediyor. Peki altın alanlar şu anda zararda mı? Uzmanı açıkladı...

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

İslam Memiş altın almak isteyenlere seslendi! Kesme altın alın dedi! Bu altınları işaret etti! İşçilik fazla...

Altın uzmanı İslam Memiş, Darphane'nin ürettiği altında işçiliğin olduğunu söyleyerek yatırımcılara 'kesmen altın alabilirsiniz' diyerek seslendi.

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

İslam Memiş, Cumhuriyet ve çeyrek altını almak isteyenleri önceden uyardı! Bu altından alın!

Altına olan talep karşısında yatırımcılar farklı altınları tercih ediyor. Bazı yatırımcılar gram altın alırken bazıları çeyrek altından yana tercihini kullanıyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise Cumhuriyet ve çeyrek altın almak isteyenleri uyardı...

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

'Elimizdeki altınları satalım mı?' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Tarihi zirve için rakam verdi!

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırdı. Elinde altını olanlar ''altınlarımızı satalım mı?'' sorusunu araştırırken, İslam Memiş'ten yanıt geldi. 

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

altınları bankaya yatırmak mantıklı mı Haberi

altınları bankaya yatırmak mantıklı mı

İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Esen, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik geliştirilen Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KADSİS) projesinin hem ülkeye hem de vatandaşa birçok avantaj sunduğunu belirterek, "Yastık altındaki altının ne size ne de ekonomiye bir faydası var. Türkiye'de bankacılık sistemi birçok ülkeye göre daha gelişmiş durumda. Bu sisteme güven var. Bu sistemin içinde birtakım garantiler var. Evde durduğunda değerlenmeyen altınınız, bankada durduğunda değerleniyor." dedi.

Esen, İAR tarafından yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik geliştirilen ve şu anda Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası ve Emlak Katılım Bankası'nın katılımıyla yürütülen KADSİS projesi hakkında bilgi verdi.

Bu konuda bugüne kadar yürütülen projelerin başında Altın Bankacılığı'nın geldiğini anlatan Esen, bu sistemde tüketicinin bankaların önceden duyurduğu...