15 / 05 / 2024

Altınok Öz değerlendirme

Altınok Öz değerlendirme

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Petrol İş Mahallesi’nde bulunan Yakutlar Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Öz, Yakutlar Sitesi’nin dönüşümle ilgili sorularını da yanıtladı.

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Şecaettin Arda Altınok ABD’de hangi şirkette çalıştı? Türkiye’de ve ABD’de hangi görevlerde bulundu?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şecaettin Arda Altınok hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı? İşte Şecaettin Arda Altınok ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de Eyüp Arda Altınok tarafından kuruldu.

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de Eyüp Arda Altınok tarafından kuruldu.

Altınok İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınok İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Batuhan Altınok tarafından kuruldu.

Hatay Altınözü için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Altınözü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay ili Altınözü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Karakaş ve Özen Şahingöz ortaklığında kuruldu.

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Altınok Öz değerlendirme Haberi

Altınok Öz değerlendirme

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Petrol İş Mahallesi’nde bulunan Yakutlar Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Site sakinlerine deprem dönüşümünü anlatan Başkan Altınok Öz, beş yılda Kartal Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları da örnekleriyle vatandaşlarla paylaştı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Yakutlar Sitesi’nin dönüşümle ilgili sorularını da yanıtladı. 


“Deprem ve kentsel dönüşüme arkanızı dönmeyin” kitabı dönüşüme ışık tutacak



Göreve geldiği günden beri vatandaşlarla yapmış oldukları toplantıları kayıt altına aldıklarını belirten, gelecekte her kesime bu konu ile ilgili başvuracakları bir kaynak bıraktıklarını ifade etti. “Deprem ve kentsel dönüşüme arkanızı dönmeyin” adını verdikleri kitabı hazırladıklarını söyleyen Başkan Altınok Öz, “2009 yılından bugüne kadar bütün kentsel dönüşüm toplantılarımızı kayıt altına alıyorduk ve bu toplantılardaki konuşmalarımızı deşifre ettirdik. Bu toplantılarda biz ne söylemişiz,...