30 / 04 / 2024

Altınordu imar planları

Altınordu imar planları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarını eleştirdi.

Validebağ Korusu imar planları hazır!

Mega kent İstanbul’un senelerdir yapılaşma tehdidi altında olan Üsküdar Validebağ Korusu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan koruma amaçlı imar planları askıya çıkarıldı. 

Tepetarla Köyü'nün imar planları yeniden düzenlendi!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

Balıkesir'de yeni imar planları gündemde!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu şehirde, imar mağduriyetlerinin giderilmesi, yeşil alan gibi sosyal hayatı etkileyen yaşam alanlarının çoğaltılması için yeni imar planlarını gündemine aldı.

CHP, Altınordu ve Gülyalı imar planı iptali için dilekçe verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin ve beraberindeki partililer Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarının iptal edilmesi talebiyle Ordu Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiler.

Altınordu ve Gülyalı'da imar revizyonlarına eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarını eleştirdi.

Altınkum'da imar planları iptal edildi!

Altınkum bölgesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı imar planları yoğun yapılaşma içerdiği için mahkeme tarafından iptal edildi.

Bursa Yıldırım'da imar planları yetersiz mi?

Bursa Haber Gazetesi'nin yazarlarından Yunis Can Topaktaş bugünkü yazısında Bursa Yıldırım'daki imar planlarının yetersizliğinden bahsetti. İşte Yunis Can Topaktaş'ın o yazısı..

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de araç sayısı 2015 yılında bir önceki yıla göre 17 bin 911 adet artış olduğunu söyledi. Büyükkılıç "Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek"dedi.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu 1 Mart'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kepez ve Santral’in 1/1000’lik imar planları onaylandı!

Antalya’nın rüya projesi ‘Kepez ve Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1/1000’lik imar planları Büyükşehir Meclisi’nde kabul edildi. Planlama çalışmalarında son viraj da geçilmiş oldu.

Bolu Köroğlu Dağı'nın imar planları hazırlanıyor!

BOLU`da, geçen yıl 22 Ağustos`ta, `Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi` ilan edilerek turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık yeşil alanla ilgili imar planlarını hazırlama sürecinin devam ettiği açıklandı.

Yalova imar planlarıyla yenileniyor!

1995 yılında şehir olan Yalova’nın Merkez ilçesi, hazırlanan imar planları ile yenileniyor. Türkiye’nin köklü imar planlama ekibi İmpo İmar, Yalova’nın imar planları için sahaya indi. Ekip, ayrıca Kırklareli ilinin Vize ilçesi planlarını da hazırlayacak.

Altınordu imar planları Haberi

Altınordu imar planları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarını eleştirdi. Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkartılan Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonunun vatandaşların bilgisi olmadan hazırlandığını iddia etti. İmar revizyonunun toplumun hiçbir kesiminin bilgi ve görüşüne başvurulmadan yapıldığını savunan Şahin, “Bir kentin imar planı yapılırken, dolayısı ile kentin en az 25-30 yılını bağlayan, geleceğine yön veren, gelişme alanlarını tespit eden kararlar alınırken maalesef ilgili tarafın Ordu halkı olduğu bir plan, Ordu halkından gizlenerek yapılmıştır” dedi.


Şahin, şu görüşlerde bulundu:

“Gözlerden uzak hazırlanan planı inceleme fırsatı bulduk. Ne kadar yeşil alan varsa imara açılmış, Akaryakıt istasyon alanları peydah olmuş,...